Ухапшен Слоба Снајпер, побјегао из кућног притвора

Полиција у Мадриду ухапсила је Слободана Милутиновића званог Слоба Снајпер по међународној потјерници Србије, јер је побјегао из кућног притвора, сазнаје Тањуг.

Србија 26.04.2024 | 13:25
Ухапшен Слоба Снајпер, побјегао из кућног притвора

За Милутиновићем је потјерница расписана јер је побјегао док је био у кућном притвору са наногицом након што је првостепено осуђен на казну затвора од двије и по године због злостављања бивше дјевојке.

Он је изашао у шетњу 5. маја прошле године из које се није вратио.

Милутиновић се налазио у кућном притвору од 6. априла прошле године када га је новосадски Виши суд осудио на поменуту казну затвора због принуде, противправног лишења слободе и злостављања и мучења бивше девојке и притвор му замијенио кућним притвором уз електронски надзор (наногицу).

Њему и његовој законитој супрузи Тамари се суди због пиштоља који је пронађен приликом претреса њиховог стана 5. септембра 2021. године.

Супружници се у том поступку терете за кривично дело недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја у саизвршилаштву.

Слоба Снајпер је прије три године, заједно са својим возачем  Гораном Николићем ухапшен на Јахорини.

Након криминалистичке обраде због недозвољене производње и промета оружја или експлозивних материја и других кривичних дјела, након чега су пуштени на слободу.

Милутиновић се налазио  у возилу које је експлодирало 2020. године у Новом Саду. Упркос јакој детонацији, Милутиновић није озбиљније повријеђен, док је аутомобил уништен у потпуности. 

(Тањуг) 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Ново сад

26.04.2024 15:24

Олос

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србо

26.04.2024 15:28

Баш чудно да је ухапшен а био добар са Новосадском власти, политичари су га обожавали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Какав суд

26.04.2024 16:14

То постоје закони,донесени за подобни мафију у Србији!? Резултат одговорности суда,види се из приложеног,па се поставља оправдано питање:"Има ли сврхе,обраћати се таквим институцијама,или просуђивати по својим законима!?"Држава у којима невини издржавају затворске казне,док се убице,криминалци,насилници,и дилери дроге,и оружја,слободно шетају,НЕ МОЖЕ СЕ НАЗВАТИ ДРЖАВОМ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Чуј

26.04.2024 16:29

Слоба Снајпер хехехехе м*до лабудово хехехехе...

ОДГОВОРИТЕ