Uhapšen Sloba Snajper, pobjegao iz kućnog pritvora

Policija u Madridu uhapsila je Slobodana Milutinovića zvanog Sloba Snajper po međunarodnoj potjernici Srbije, jer je pobjegao iz kućnog pritvora, saznaje Tanjug.

Srbija 26.04.2024 | 13:25
Uhapšen Sloba Snajper, pobjegao iz kućnog pritvora

Za Milutinovićem je potjernica raspisana jer je pobjegao dok je bio u kućnom pritvoru sa nanogicom nakon što je prvostepeno osuđen na kaznu zatvora od dvije i po godine zbog zlostavljanja bivše djevojke.

On je izašao u šetnju 5. maja prošle godine iz koje se nije vratio.

Milutinović se nalazio u kućnom pritvoru od 6. aprila prošle godine kada ga je novosadski Viši sud osudio na pomenutu kaznu zatvora zbog prinude, protivpravnog lišenja slobode i zlostavljanja i mučenja bivše devojke i pritvor mu zamijenio kućnim pritvorom uz elektronski nadzor (nanogicu).

Njemu i njegovoj zakonitoj supruzi Tamari se sudi zbog pištolja koji je pronađen prilikom pretresa njihovog stana 5. septembra 2021. godine.

Supružnici se u tom postupku terete za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija u saizvršilaštvu.

Sloba Snajper je prije tri godine, zajedno sa svojim vozačem  Goranom Nikolićem uhapšen na Jahorini.

Nakon kriminalističke obrade zbog nedozvoljene proizvodnje i prometa oružja ili eksplozivnih materija i drugih krivičnih djela, nakon čega su pušteni na slobodu.

Milutinović se nalazio  u vozilu koje je eksplodiralo 2020. godine u Novom Sadu. Uprkos jakoj detonaciji, Milutinović nije ozbiljnije povrijeđen, dok je automobil uništen u potpunosti. 

(Tanjug) 

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Novo sad

26.04.2024 15:24

Olos

ODGOVORITE
Name

Србо

26.04.2024 15:28

Баш чудно да је ухапшен а био добар са Новосадском власти, политичари су га обожавали.

ODGOVORITE
Name

Kakav sud

26.04.2024 16:14

To postoje zakoni,doneseni za podobni mafiju u Srbiji!? Rezultat odgovornosti suda,vidi se iz priloženog,pa se postavlja opravdano pitanje:"Ima li svrhe,obraćati se takvim institucijama,ili prosuđivati po svojim zakonima!?"Država u kojima nevini izdržavaju zatvorske kazne,dok se ubice,kriminalci,nasilnici,i dileri droge,i oružja,slobodno šetaju,NE MOŽE SE NAZVATI DRŽAVOM!!!

ODGOVORITE
Name

Čuj

26.04.2024 16:29

Sloba Snajper hehehehe m*do labudovo hehehehe...

ODGOVORITE