Прија још није распродала концерт у Задру

Александра Пријовић још није распродала први концерт у Задру. Према тренутној ситуацији, карата још има на партеру, у фан питу, али и на трибинама.

Забава 13.03.2024 | 16:26
Прија још није распродала концерт у Задру

"За све концерте који су се до сада одржали и који ће се одржати у дворани на Вишњику увијек постоји велик интерес публике. Сви извођачи који наступају на Вишњику имају једнак статус те се придржавамо склопљених уговора. Што се тиче концерта Александре Пријовић, у овом тренутку дворана није у потпуности распродата, стога организатори нису исказали интерес за додатним терминима за одржавање њезиног концерта", рекао је нови директор ШЦ-а Вишњик Томислав Зубчић.

Организатор концерта о Зубчићевим наводима се не оглашава.

У свим хрватским градовима досад најавила барем по три концерта

Иначе, Пријовић је досад у свим градовима у којима је наступала најавила више концерата због великог интереса. Тако су и у Ријеци и у Вараждину већ најављена по три. У Осијеку је наступала пет вечери, као и у Загребу.

Aleksandra PrijovićФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ

Подсетимо, Пријовић је концерт у Задру најавила 22. фебруара, и то након што је Индеx сазнао да је градоначелник Задра Бранко Дукић то покушао да спречи причом да "нема слободних термина". Након што је концерт најављен, директор Вишњика Денис Карловић је смењен.

(курир.рс/057инфо)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Лав

13.03.2024 19:57

ДаБогда никад непродала

ОДГОВОРИТЕ