Заборавила телефон у кафићу, а у њему језиви снимци

Власница мобилног телефона са Флориде звала је конобара како би проверила да ли је њен мобилни тамо. Дала му је и шифру. Он је откључао мобилни и исте секунде назвао полицију.

Свијет 10.03.2024 | 10:47
Заборавила телефон у кафићу, а у њему језиви снимци

Жена монструм је завршила у притвору због дечје по*нографије.

Кад су истражитељи прегледали телефон у којем су нашли одвратне снимке дечје по*нографије, приметили су да жена која држи мобилни има љубичасти лак за нокте. Баш такав лак је у тренутку хапшења имала 37-годишња Ешли Линч из Јупитера на Флориди која је сад у притвору с кауцијом од 135.000 долара. Ухапсили су је након што је конобар пронашао њен мобилни који је заборавила.

Назвала га је и питала да ли је случајно оставила мобилни у кафићу. Дала му је и шифру након чега је он откључао телефон како би проверио да ли је шифра исправна и да ли је она права власница. Оно што је видио на телефону згрозило га је. Одмах је позвао полицију, али жени није ништа рекао. Полицајци су прво морали да траже налог да отворе телефон, кад су га добили, привели су је и прегледали телефон. На њему су пронашли узнемирујући садржај са децом старом тек 6 година!

На телефону је била и фотографија њене возачке дозволе, као и фотографија љубичастог лака за нокте, идентичном ономе на особи која је снимала одвратне снимке.

(Курир / фото: Yоутубе Принтсцреен/ловеливесерве)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Сале

10.03.2024 13:05

Не зна мали себи ни пертле завезати без тате ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ето Видиш

10.03.2024 15:16

По нашем закону, најебо би конобар, зато што је неовлаштено прегледао приватни телефон !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ето

11.03.2024 03:41

...хришћанска, умјесто да нашу религију слави и поштује она је квари. Умјесто да хришћанима једини педофил буде Мухамед овакви догаðаји само дају аргумент више да је можда прича од пророку Мухамеду само неситина и да су уствари наше две цркве педофилска гнезда а да би то сакрили, окривљују муслимане. Ипак и да је Мухамед био нека врста педофила треба гледати из кинтекста времена. Мухамед је живио пре скоро 15 векова а педофили попут ове и педофила у цркви ипак живе у 21 веку. Нема смисла да прозивамо лика који је живео пре 15 векова а уморо исто тако пре 15 веокова. Ипак ово је срамота хришћанског света којем пропадамо јер нисмо толико добра и постена религија нити цивилизација каквом желимо да предтавимо свету... Јад и беда!

ОДГОВОРИТЕ