Саша Поповић открио шта му је Ђорђе Давид рекао после несреће!

Ђорђе Давид, доживео је саобраћајну несрећу у Северној Македонији у којој је покосио жену која је преминула.

Магазин 22.01.2024 | 18:41
Саша Поповић открио шта му је Ђорђе Давид рекао после несреће!

Бивши директор "Гранд" продукција Саша Поповић чуо се са Ђорђем након саобраћајке, те открио детаље стравичног догађаја.

- Чули смо се одмах док је био на лицу места, звао сам га, све ми је испричао, више од тога не знам. Рекао је да мора још неколико дана да остане тамо због процедуре. У оној магли и оним условима је налетео на нешто што се већ десило. Видим да му је најтеже јер је жена преминула.

- Није било до тога ни што су га ушивали, само да је жена жива. Каже да је тотална штета његовог аутомобила, али има пуно пријатеља тамо у Македонији, Врању, снаћи ће се за превоз до Београда. Једини проблем је што човек носи на души жену која је преминула. Како је и јавни тужилац рекао, он је налетео иза кривине, већ се тај судар десио...

Подсетимо, Тужилаштво Северне Македоније огласило се о тешкој саобраћајној несрећи код Куманова, у којој је учествовао и Ђорђе Давид и у којој је страдала једна особа, а више је повређено.

Đorđe DavidФОТО: АНА ПАУНКОВИЋ, ИНСТАГРАМ/192_РС

Према првим информацијама, прво је дошло до судара два аутомобила, "фолксвагена поло" кумановских регистрација и "фолксвагена голф" скопских регистарских ознака. Како се истиче у саопштењу, до тог судара је дошло када је возач једног од аутомобила ушао на ауто-пут у контра-смеру.

"Након тог првобитног судара, путница из возила кумановских регистрација је изашла из аутомобила и у том тренутку на њу је налетео аутомобил 'Опел инсигниа' српских регистарских ознака. Жена је од ударца задобила тешке повреде од којих је преминула", наводи се у саопштењу тужилаштва.

(курир.рс/блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар