Прија снима албум, за нове пјесме даје 200.000 евра

Александри Пријовић је супруг Филип Живојиновић написао неколико песама, које, наравно, неће наплатити, али је певачица за остале ауторе и спотове издвојила огромну своту.

Магазин 20.01.2024 | 11:38
Прија снима албум, за нове пјесме даје 200.000 евра

Александра улаже 200.000 евра у нове песме, сазнаје Информер! Фолк звезда, која је одржала серију концерта у земљи и региону и доживела вртоглави успех после само три студијска албума, одлучила је да се публици одужи новим, четвртим по реду, који ће објавити за два месеца.

- Иако је трећи албум објавила пре само шест месеци, а скоро све песме су и даље међу најслушанијима на Јутјубу, Спотифају и осталим платформама, Александра је решила да сними нове.

Цео тим сарадника саветовао ју је да сачека још мало, да не жури, да не троши паре, али она неће ни да чује! Одлучна је у намери да се на овакав начин одужи публици, која је до последњег места попунила београдску Арену три пута и загребачку пет пута - испричао је за Информер извор близак певачици и додао да ће Прија за сваку песму снимити и високобуџетни спот:

- На новом албуму имаће десет нових песама, од којих је једну већ објавила. Нумера "Последњи кабаре" је већ постала хит и за две недеље има 3,3 милиона прегледа на Јутјубу. За ту песму музику и текст написао је Пријин муж Филип Живојиновић, док је за аранжман био задужен Саша Милошевић Маре. На албуму ће, поред њих двојице, међу ауторима бити и Драган Брајовић Браја и Дејан Костић.

Филип Живојиновић своје песме, наравно, неће наплатити, али је за све остале трошкове Прија одлучила да издвоји огромну своту. Она је само за нумере решила да потроши 100.000 евра и исто толико за спотове, јер не жели да ниједна песма прође незапажено.

- Александра је убеђена да песма са спотом дуже живи од оне која се не екранизује. Такође, не жели јефтину продукцију и статичне видео-клипове, већ планира да ангажује режисере, редитеље, глумце и статисте, као и да снима филмским камерама и на далеким дестинацијама. За све то је спремна да искешира читаво богатство, али је сигурна да ће јој се исплатити вишеструко - завршава извор.

(Новости) Фото:Инстаграм
 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Продуцент

20.01.2024 11:54

Кад неко зна да пева па и може како хоће. Ови остали могу само да гледају, имати пар дана назови ХИТ и то је то и да напуне кафану од 15 столица. Свака част, Прији се исплатио таленат

ОДГОВОРИТЕ
Name

Транслате са Турског

20.01.2024 12:13

Шта је супруг написао кад не зна да се потпише.Боље би му било да се нечим занима него да буде папучар,занимање супруг од Александре Пријовић,потрчко без занимања па хајде да фол буде њен текстописац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко

20.01.2024 22:11

Да, како то одједном Филип хит мејкер? Шта је радио пре Прије? Не чух ни једну његову песму до сад. Искрено, сумњам да он стоји иза тих песама. Прија је иначе, Топ! 👑