На дан сахране објављене песме трагично настрадале певачице!

Две песме трагично настрадале певачице Андријане Лазић објављене су данас на дан њене сахране, обе носе контроверзне наслове, а спот је сниман у кући Милоша Бојанића!

Магазин 19.01.2024 | 16:17
На дан сахране објављене песме трагично настрадале певачице!

Данас на вечни починак породица и пријатељи испраћају Андријану Лазић, која је била на почетку музичке каријере. Како би остала успомена на двадесетосмогодишњу девојку која је страдала када је пала са 24. спрата зграде у Дубаију, жеља њене пордице била је да управо данас, светлост дана угледају две њене необјављене песме, које је снимила пре кобног пута.

Песме "Убићу те" и "Перверзно" писала је Марина Туцаковић у последњој фази болести, док је музику радио Горан Ратковић Рале. Он је у изјави за медије рекао да је певачица волела стил живота Ане Николић и да јој је она била идол.

У опису испод спотова песама настрадале певачице, стоји потресна објава: "Некада судбина заустави људе на почетку пута… Овај канал је успомена на један такав уметнички пут, прекинут и пре него што је успео да заживи… Андријана Лазић 1995-2024."

Кадрове за нумеру "Первезно", настрадала Андријана, која је иначе била запослена у МУП Републике Српске, снимала је у кући њених породичних пријатеља Милоша и Бранке Бојанића.

(курир.рс/мондо)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

баба Зоркић

19.01.2024 16:29

Пјесме пропаст тешка!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јаy

20.01.2024 16:37

Зло!