Хамас: Довољан број израелских војника за размјену

- Бивши вођа Хамаса Халед Мешал изјавио је да та палестинска милитантна група држи довољно израелских војника за таоце да може да их размени за све палестинске заробљенике у Израелу.

Свијет 20.10.2023 | 07:45
Хамас: Довољан број израелских војника за размјену

У екскслузивном интервјуу за Ал Арабију, Мешал, који, како наводи та ТВ станица са седиштем у Дубаију, сада води Хамасову канцеларију за дијаспору, рекао је да је Хамасов напад 7. октобра, којим је почео нови талас израелско-палестинског сукоба, био прорачунат потез и да је та организација била потпуно свесна његових последица.

"Израел ће нас убити, пружили отпор или не", рекао је Мешал.

Он је раније тврдио да су међу Хамасовим таоцима високо рангирани официри израелске војске задужени за Газу.

(Тањуг) Фото: Тањуг/АП 

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Ах, јел имате?

20.10.2023 08:02

Да, велик успјех за вас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Куле

20.10.2023 09:44

Бандити отели народ па сад глуме несто Средице то Израелци

ОДГОВОРИТЕ
Name

???

20.10.2023 09:47

И сада неко криви Израел за патње народа у Гази? Хамас је прорацунато, свјестан последица, из удобног Дубаија покренуо узас знајуци тацно ста це се десити милионима цивила који зиве у Гази. Њиховом властитом народу. Сада ту неописиву несрецу користе као патетицну пропаганду против Јевреја који су подјендако зртве као и Палестинци. Толико су свима испрали мозак да могу слободно да признају да су свјесно све ово покренули - Палестинци це и даље да гласају за њих, а свијет це и даље да криви друге за злодјела терориста. И Америку, и Израел и УН, и било кога само не истинске кривце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Израелац

21.10.2023 15:12

Израел иде до краја до самоуништења, макар више не постојао на карти...

Name

Мирослав

20.10.2023 16:34

Да је памети, заменили би заробљенике, сели за стол и договорили се? И после ко зна колико убитих људи, опет це те морати сести за стол. Јадан обицан свет, увек је зртва политицке игранке.

ОДГОВОРИТЕ