Рада Манојловић открила детаље из живота Станковића

Певачица Рада Манојловић је била дуги низ година у вези са колегом Миланом Станковићем, а многе и данас занима у каквом су односу.

Србија 23.09.2023 | 09:28
Рада Манојловић открила детаље из живота Станковића

Рада је, наиме, открила да је са Миланом остала у пријатељским односима и кад год се виде лепо се испричају.

- Нисам скоро али једва чекам да се видим са њим. Данима се договарамо за тај сусрет јер имамо много тога да трачаримо. Ми имамо пуно тема, а једна од њих је и све ово што се пише о њему. Стварно су нагађања велика, али и мало ја да сазнам шта су његови планови јер он је доста мистичан и за мене, а камоли за медије.

Рада је открила и како Милан доживљава то што се често пише о његовом животу, будући да се повукао са естраде и посветио вери.

- Знам да му смета, али из разлога што монаси, игумани и владике не воле у том смислу медије и естраду. Они су више да то буде Божија, духовна прича, ван насловних страна. Али опет кажем: „Милане, не можеш да се нервираш. Ти си неко ко је јако интересантан и буди срећан што народ занима та духовна прича. Мало црква, манастир, један духовни свет за разлику од овог естрадног где је константно бивши овај, онај, на кога се односи песма. Буди срећан што народ занима и духовна страна нечије личности. То је плус.

Подсетимо, певач Милан Станковић пре неколико година повукао се из јавности и посветио вери и цркви.

Како се наводило, Станковић је требало да крајем августа обуче мантију и постане искушеник у манастиру Подмаине у Црној Гори, али је, како се наводи, одбијен.

(Блиц)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

+

23.09.2023 10:31

Ма дај Милане, шта је теби. Био си способан и маштовит и занимљив са свим, што смо гледали на ТВ. ЛИЈЕП И ЗДРАВ МОМАК. ЖИВИ, КАО САВ НОРМАЛАН СВИЈЕТ. ВОЛИ, ЖЕНИ СЕ И ДИЈЕЦА СУ НАЈВЕЋА СРЕЋА. ПА ЧУДИ МЕ ТО:МОНАСИ. ПА ДА ЈЕ ТАКО БОГ ПРЕДВИДИО, ЉУДСКИ РОД БИ ДАВНО НЕСТАО. У РС ДАНАС 31 БЕБА РОЂЕНА. Живио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

23.09.2023 10:49

А како ти знас да он мозе имати дјецу? Нигдје у свијету нико не пита за брак и дјецу, само некултурни Балканци.

Name

РЕ +

23.09.2023 11:42

Божији домострој спасења је ради духовног а не тјелесног спасења. Тијело је трулежно а душа бесмртна. Милан то зна и бори се да његова душа не оде тамо гдје ће твоја (уколико се не покајеш).

Name

Ре Ре

23.09.2023 11:10

Зашто вријеђаш. Ја опћенито за све људе кажем. А је ли ти знаш, да не може. Ти си сада, по мом мишљењу некултуран.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко,Њемацка

23.09.2023 23:22

овај станковиц је дерпе цисти...види се из авиона

ОДГОВОРИТЕ