Јашар Ахмедовски признао да често заплаче

Јашар Ахмедовски одржао је концерт на стадиону Ташмајдан на који се чекало јако дуго. Пред сам концерт рекао је да нема трему, али осећа одговорност:

Забава 11.09.2023 | 18:34
Јашар Ахмедовски признао да често заплаче

- Нек трема постоји већ пар дана, али не она да ме сломи, него више нека позитивна трема. Уствари то је више одговорност него трема.

Предосетио је да ће најемотивнији тренуци за њега, када би могао да му задрхти глас наступити онда када буде певао песме свог покојног брата:

- Има доста његових песама које ћу певати тако да вероватно да ми хоће у неком тренутку задрхтати глас. Солистички концерт је једна велика емоција, ту се певају песме које су само хитови.

Jašar AhmedosvskiФОТО: КУРИР ТЕЛЕВИЗИЈА

А на питање да ли му се и колико често дешава да заплаче певач је одговорио:

- Наравно! Онај човек који не заплаче у неком тренутку то је заиста...мислим има људи који су емотивни, али не плачу, али ја не спадам у те. Мени се то дешава још од 1994 и то јако много - рекао је алудирајићи на трагичну смрт свог брата Ипчета.

Подршку колега сматра јако важном:

- Подршка колега је нешто најбитније и због тога сам срећан, али ето 40 година сам на естради. Оно што је такође најважније јесте што генерације певају моје песме. Сваки уметник који то доживи то је једно велико испуњење и знак да уметник није радио то што је радио узалуд.

Jašar AhmedovskiФОТО: ГАЈА

Илда Шаулић изразила је велико задовољство што ће присуствовати концерту:

- За мене је част и задовољство да овде будем вечерас. Јашара знам још кад сам била дете. Драго ми је да је уприличио један концерт, а мало је концерата на које желим да идем и да слушам праву, квалитетну, народну музику. Мислим да ће ово бити празник за уши и за мене и за све људе који ће бити овде вечерас.

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар