Владо Георгиев исправио Јакова Милатовића

Након што је предсједник Црне Горе Јаков Милатовић честитао је Њемачкој освајање златне медаље на Свјетском првенству у кошарци, а Србији сребрену медаљу, огласио се пјевач Владо Георгиев.

Забава 11.09.2023 | 16:42
Владо Георгиев исправио Јакова Милатовића

Он је негодовао што је Милатовић у први план ставио златну медаљу Њемачке, а тек потом честитао Србији. 

"Каже се: прије свега честитке Србији на сјајном резултату, одмах затим и Њемачкој. Хајде мало да се поведе рачуна о основним аршинима, Срби су те изгласали - не Нијемци. Хвала", написао је Георгиев у одговору на Милатовићеву објаву.

Потом су уследили бројни негативни коментари на рачун Милатовића а затим се укључила и пјевачица Сека Алексић која му је поручила: "Исправила сам ти ово: "Честитке Србији на освојеној сребрној медаљи, велики успијех! Честитке и Њемачкој на злату." написала је Сека.

(<а хреф="хттпс://www.порталаналитика.ме/цланак/герогријев-поруцио-милатовицу-срби-су-те-изгласали-не-њемци">порталаналитика.ме/БН)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Тито

11.09.2023 18:12

Пјеваци са интелигенцијом златне рибице. Да би се цеститало друго мјесто потребно је цеститати сампиону! Као - цеститке Дјоковицу на освојеном ГС и косаркасима Србије за освојено друго мјесто у косарци. Среца па саааамо пјевају слагере и глупости па нема стете по становниство.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

11.09.2023 18:52

Само будале цеститају губитницима.

ОДГОВОРИТЕ