Лепа Лукић најавила последњи солистички концерт

Легенда народне музике, Лепа Лукић најавила је да се нажалост опрашта од музике и то не било како, већ тако што ће одржати један велики концерт. Екипа Курир телевизије била је на данашњој конференцији за новинаре коју је певачица одржала тим поводом, а ево шта је она том приликом изјавла:

Забава 07.09.2023 | 18:44
Лепа Лукић најавила последњи солистички концерт

- Немам неку посебну трему после толико година, али ону позитивну трему имам на самом почетку. Питам се да ли ће бити у реду све, озвучење и друге ствари. Чим изађем и видим да је све у реду онда та трема нестаје.

Каже да концерт неће бит опроштајни већ завршни:

- Ово није опроштајни, већ завршни концерт, јер неће више бити солистичких концерата. Зато позивам публику да дође сада да се напевам за њих јер једва чекам да дође 27. септембар, а пре тога ћу певати и Нишлијама на нишкој летњој позорници 12. септембра.

Није хтела да ода које ће се песме наћи на репертоару, а изненађење ће бити и специјални гости:

- Нећу баш да причам које ћу песме певати. Биће хитова и из оног времена и из овог. Ја кад бих све песме певала требало би да имам четири концерта. Имаћу осморо гостију, али нећу да их најављујем. Сви они су прва лига и желим да они буду пријатно изнанађење за публику. Неко можда може и да претпостави ко су они, али гости се никад не најављују.

Lepa Lukić penzijaЛЕПА ЛУКИЋ ПЕНЗИЈАФОТО: КУРИР ТЕЛЕВИЗИЈА

На питање да ли постоји нека пословна жеља Лепа је одговорила:

- Ја да после свега кажем да хоћу више ја бих стварно била ђаво. Нема те жеље, све ми се остварило, осим једне жеље за коју и врапци на грани знају и о томе нећу ни да причам више. Кад ја кажем да ми је Песма све, људи знају на шта мислим.

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар