Снима се филм о Зорици Марковић ево ко ће је глумити!

Поред филма о Џеју Рамадановском, снима се и филм о популарној певачици , Зорици Марковић, која нам је открила и шта ћемо све видети у овом остварењу.

Забава 07.09.2023 | 17:40
Снима се филм о Зорици Марковић ево ко ће је глумити!

Зорица Марковић популарност је стекла 80-тих и 90-тих година када је харала бившом Југославијом и продала преко 12 милиона плоча. Познато је да је животна прича певачице и те како тешка и да иза себе има веома турбуленту прошлост.

Она нам је открила да се о њој снима филм, а како каже, главну улогу ће она играти у филму.

Наиме, Марковићева је у изјави за Курир открила да се увелико ради на филму који ће говорити о њеном животу, као и да ће филмски пројекат приказити све, па и најситније детаље о њој.

- Радимо на филму о мом животу. Неће баш бити класика о мом животу и мене као личности, већ ће бити нешто заиста другачије. Цео мој живот и оно што сам ја урадила у животу и цело моје постојање биће приказанао на другачији начин. У филму ће бити свега и свачега, као и се*са - рекла је Зорица, а потом открила да'ће главна улога припасти њој:

- Ја глумим себе у филму, а око мене ће бити и врхунски глумци. Баш због тога сам и пристала јер ја волим да будем оно што јесам - рекла је она у изјави за Курир.

film, premijera, Pored tebeФОТО: НЕМАЊА НИКОЛИЋ

Подсетимо, легендарна певачицу је отац хтео да је убије ловачком пушком кад се због прељубе први пут развела и вратила у породичну кућу, осим тога, није имала ни среће на љубавном плану.

Иначе, оно што је све изненадило јесте то да је Зорица обријала главу са стране.

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар