Пукло пријатељство и сарадња Сениде и Лепе Брене

Лепа Брена (62) и Сенида Хајдарпашић (38) наводно су се жестоко посвађале, а разлог за свађу је наводно то што је Сенида стално каснила на снимање емисија.

Забава 22.08.2023 | 16:39
Пукло пријатељство и сарадња Сениде и Лепе Брене

- Брена је професионалац и никад не касни на заказана снимања емисија, интервјуе, промоције... Њих две су пре и после заједничког концерта имале много заједничких обавеза, Брена је на сваки састанак стизала пре времена, док је Сенида увек каснила - каже извор близак певачицама и открива у ком тренутку је фолк звезда "пукла".

- Брена је на снимање једне емисије на Радио-телевизији Србије, наравно, стигла на време, док се Сенида појавила сат времена касније. Тада је Брена почела да урла на њу пред свима и решила је да прекине сарадњу.

Lepa Brena, SenidahФОТО: ДУШАН ПЕТРОВИЋ

Фолк дива је рекла колегиници да је непрофесионална јер стално има неки разлог за кашњење: - Цела сала је одзвањала кад се Брени смучило понашање колегинице:"Никад нећеш бити звезда, јер ниси професионалац! Нећу више да толеришем кашњење, ако ја могу да дођем и пре времена, ти онда мораш да се појавиш бар у тачно договорено време!" - испричао је извор.

Док је Брена викала на њу, Сенида је све време ћутала.

- Много нас је у то време било на РТС-у и свима је било непријатно... Упркос свађи, њих две су снимиле емисију као да се ништа није десило, али су, колико сам чуо, након тога прекинуле сарадњу - открива саговорник.

Брена и Сенида су планирале и дует, али од тога нема ништа!

Lepa Brena, SenidahФОТО: ПЕТАР АЛЕКСИЋ

- Сенида је планирала да напише песму за њих две, а када ју је Брена питала да ли је уопште почела да ради на томе, она је говорила да има времена и да је још рано. То је причала месецима, па јој је Брена после свађе на РТС-у рекла да одустаје од свега! - завршава причу извор.

Иначе, Брена и Сенида су донедавно биле толико блиске да ју је фолк звезда угостила на својој јахти а после свађе на РТС-у прекинуле су контакт, али се и даље прате на друштвеним мрежама, међутим фотографије више не лајкују једна другој.

(курир.рс/Информер)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Сваки

22.08.2023 17:24

Дан нека секирација

ОДГОВОРИТЕ