Познато ТВ лице Мара Којадиновић враћа се на мале екране!

Кажу да посао водитеља може да ради само онај ко то истински воли и ко се даје свим својим бићем њему. Оне праве, који су оставили траг у овом послу, људи увек памте, без обзира што неки од њих пожеле у једном тренутку да направе паузу. Једна од њих је водитељка Мара Којадиновић, коју гледаоци и слушаоци памте као лепу, културну, образовану и омиљену водитељку на простору Босне и Херцеговине, али и даље.

Забава 21.08.2023 | 18:33
Познато ТВ лице Мара Којадиновић враћа се на мале екране!
Ових дана се пронела вест да се Мара враћа водитељским водама и то је вест коју су њени обожаваоци дочекали са осмехом на лицу и како неки од њих кажу „коначно“.
 
Према информацијама које су стигле до нас, Мара се нашла у „озбиљном проблему“, јер се за њену наклоност тренутно боре три велике медијске куће у Босни. Свака од њих би је радо видела у својом колективу, али је сада одлука само на њој.
 
 
Како би сазнали шта је истина и да ли ће обрадовати људе који већ неколико година жељно ишчекују да је поново виде на малим екрадима, позвали смо Мару, која нам је мало изненађено рекла:
 
„Не знам како сте сазнали за то? Морам да признам да је истина, али сам била сигурна да те информације имају само мени блиски људи. Последња два месеца је стигло неколико понуда и оно што у овом тренутку могу да кажем, јесте да ћу прихватити једну од њих, али још увек нисам одлучила коју. Такође морам да кажем да се ја никада потпуно нисам повукла из посла. Све време сам радила рекламе, водила разне манифестације у Немачкој и на тај начин била у послу, али сам престала свакодневно да се бавим водитељским послом. Како ме људи нису заборавили, решила сам да им се одужим на неки начин и кренем у нове авантуре. Оно што могу да откријем је да ћу радити један озбиљан пројекат и верујем да ће то наићи на симпатије гледалаца. Где тачно, о томе ћемо причати када за то дође време, што ће бити врло брзо“ – рекла нам је добро расположена Мара.
 
Поред успешног бизниса, којим се бави у Немачкој већ неколико година, Мара је активна и омиљена на друштвеној мрежи ТикТок, а у плану је када крене емисија, да у Босни борави повремено, за потребе снимања, док ће живот и приватни бизнис наставити у Немачкој, где и сада живи.
 
Сигурно је да ће телевизија за коју се ова лепа водитељка одлучи, поред одличног водитеља, добити озбиљног професионалца и неког ко је омиљен у народу, јер њена верна публика која ју је гледала и пратила, једва је дочекала потрду да су ове гласине тачне.
 
 
Нама је остало да верујемо да ћемо бити први од којих ћете сазнати на којој телевизији ћете Мару ускоро гледати!
 
(БН /Фото: Приватна архива)

Коментари / 0

Оставите коментар