Естрада се башкари у Црној Гори и не жале паре!

Многе познате даме не жале новац како би се добро провеле током лета, посебно јер су вежбале, па да покажу извајано тело. За одмор су изабрале Црногорско приморје и нису жалиле ни цента.

Забава 03.08.2023 | 20:20
Естрада се башкари у Црној Гори и не жале паре!

Многе познате даме не жале новац како би се добро провеле током лета, посебно јер су вежбале, па да покажу извајано тело. За одмор су изабрале Црногорско приморје и нису жалиле ни цента.

За ноћ потроши и хиљаду евра

Каћа Грујић није трошила новац када је реч о смештају с обзиром на то да има породичну кућу у Будви, али јој је зато доста пара отишло на лежаљке, храну и пиће.

- Каћа је неко ко је галантан, па за ноћ зна да потроши и до хиљаду евра. Како ради, то јој не представља проблем, а посебно ако је веће друштво- каже наш извор.

За разлику од многих, Лепа Брена са Бобом ужива на скупоценој јахти, која се процењује на око шест милиона евра. Фолк дива се сунча, пије шампањац, али и једе воће како би се освежила. Њој је угођај на свом пловилу најлепши, па годинама уназад тако проводи лето у Црној Гори, мењајући градове и уживајући на отвореном мору.

lepa Brena, Boba ŽivojinovićФОТО: КУРИР

Весна и Ђоле искеширали 10 хиљада

Весна и Ђоле Ђогани већ десетак дана проводе у луксузном будванском хотелу, а само за смештај су издвојили око шест, седам хиљада евра.

- А још на то додајте храну, испод 10 хиљада неће проћи ово лето. Видела сам да свако јутро обоје вежбају. Весна има тело за медаљу. Свака јој част - каже девојка која живи близу хотела где су Ђоганијеви смештени.

Đole ĐoganiФОТО: КУРИР

Лидију обасипају поклонима

Глумица Лидија Вукићевић борави у Доброти, а она је за неколико дана у Боки Которској издвојила поприлично велику своту новца.

- Чула сам да ту где је смештена цена по дану буде и 200 евра, па ако је десетак дана, ето може да је испадне 2.000 евра. Лидија је увек расположена и ведра жена. Лафица. Стално се смеје. Само њен смех чујемо у крају. С њом је био и неки дечко, али и колегиница Јелица Сретеновић - каже мештанка у овом месту и додаје:

- Обасипају је поклонима са свих страна. Где год се појави стижу јој дарови. Шаљу јој пића, воћне аранжмане, цвећа. Она је овде као краљица.

Lidija VukićevićФОТО: ПЕТАР АЛЕКСИЋ

Прија само за плажни кревет дала 500 евра

Александра Пријовић је смештена у једном луксузном хотелу са супругом Филипом, сином Александром и мамом Борком. Наша екипа је затекла Александру на једној скривеној плажи.

- До плаже где је она боравила тешко је доћи. Само плажни кревет кошта 400 евра, плус лежаљка поред 150, уз све то што су јеле и попиле, сигурно су отишле “лакше” за 1000 евра- каже наш извор са лица места.

Aleksandra PrijovićФОТО: КУРИР

(курир.рс/Блиц)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

ЦАЈКЕ

03.08.2023 22:35

Ово су праве цајке.На све више личе него на естрадне звијезде! Погледајте пјевачице из Европе,свјетске звијезде па ћете видјети какав су ове наше циркус.Има један стари филм "И бог створи жену",за ове би се рекло "Жељко створи цајку"Ето наше естраде,али народ то воли...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

05.08.2023 16:09

Боље речено естрадна циганија. Најгори шљам и олош друштвени.

Name

Ре

04.08.2023 06:25

Даме? Вријеђате поштене жене и мајке.

ОДГОВОРИТЕ