Оне су одбиле а Лепа снимила песму која је постала хит!

Песма „Срце је моје виолина“ прославила је краљицу народне музике Лепу Лукић.

Забава 03.08.2023 | 17:39
Оне су одбиле а Лепа снимила песму која је постала хит!

У нашем народу постоји изрека „Није коме је речено, него коме је суђено“, а она се може приметити и када је у питању естрада.

Многи певачи су у неком периоду своје каријере одбијали песме које су им биле понуђење, а које су касније постале велики хитови.

Песма „Срце је моје виолина“ прославила је краљицу народне музике Лепу Лукић. Ова нумера се и данас слуша као првог дана, а мало ко зна да је била намењена другој певачици.

Првобитно је песма написана за Биљану Јевтић, али је она одбила да сними овај хит. Касније је песма понуђена Весни Змијанац, која је такође одбила.

Biljana Jevtić<спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН

Тек у трећем покушају, нумера је стигла на праву адресу, Лепа је одмах прихватила и снимила, а одмах по објављивању песма је постала велики хит.

Иначе, Весна Змијанац је одбила песму „Видовдан“, а композитор Милутин Поповић Захар је после дуго убеђивања дозволио да нумеру сними његова тадашња супруга Гоца Лазаревић.

<имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2023/01/14/00/3317034_весна-змијанац-13012023-0039_фф.јпг?вер=1691056357" алт="Весна Змијанац" /><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: АТА ИМАГЕС

Подсетимо, ово није једини случај на естради, Нада Топчагић је једна од певачица која је одбила највише песмана које су касније постале велики хитови.

(<а хреф="хттпс://www.курир.рс/старс/4211746/откривена-дуго-цувана-тајна-хита-лепе-лукиц-ове-две-певацице-одбиле-су-да-сниме-овај-евер-грин">Курир.рс/ Ало)

Коментари / 0

Оставите коментар