Ана Николић се сели у Доњу Мутницу реновира родну кућу!

Ана Николић након свих скандала који су јој се догодили последњих десетак дана има жељу да промени живот из корена. То за Курир тврди њен близак пријатељ добро упознат с комплетном ситуацијом.

Забава 09.07.2023 | 18:23
Ана Николић се сели у Доњу Мутницу реновира родну кућу!

Он је инсистирао на анонимности, али открива детаље из певачициног приватног живота на којима ради након што је објављен снимак где се могу видети ране на њеном лицу, а потом и због прекида сарадње с директором Хајп продукције Сашом Мирковићем.

Према речима блиског пријатеља, Ана је у потрази за стручњаком који ће јој помоћи да излечи своју кожу, а у плану јој је и селидба у родну Доњу Мутницу.

Није Ана тек тако отишла у јеку афере у свој родни крај који обожава. Свесна је и сама да има проблем и да због себе и детета то мора да превазиђе. У селу има породични дом који жели да реновира и прилагоди га својим и ћеркиним потребама. Она жели тамо да живи неко време, јер верује да баш тамо може да се опорави и физички и психички. У Београд ће долазити само по потреби. Ана је тренутно у потрази за стручњаком који ће њен здравствени проблем да реши на адекватан начин. Не жели да ризикује, већ хоће да се препусти дерматологу којем ће веровати, а који ће јој гарантовати излечење, те ће лекар бити разлог због којег ће долазити у Београд - каже он и наставља:

<фигуре цласс="елWрап имгФулл"><имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2022/12/21/11/3291942_ана-николиц_фф.јпг?вер=1688822007" алт="Ана Николић" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: КУРИР ТВ<бр /><бр />

- Проблем који има траје месецима уназад. Она је мазала креме које јој нису уопште помогле. Слушала је погрешне људе и сада је дефинитивно одлучила да себи помогне на прави начин - завршава наш саговорник близак певачици.

<имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2021/12/30/13/2851069_ана_фф.јпг?вер=1688822037" алт="Ана Николић" /><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ПРИТНСЦРЕЕН/ЕКСКЛУЗИВНО

Николићева је недавно изашла пред медије и објаснила ситуацију из свог угла: - Предаја није опција! Одлично сам, што? Слала сам вам кафе да се освежите. Нисам ни знала какву подршку имам од људи. Кад ти бг одузме нешто... Да, делујем као јака жена, али заправо уме да буде и тешко и напорно. Увек сам добро. Немам права да не будем добро. Такав је посао, тако је, просто. Никад нисам читала коментаре, да их читам, завршила бих у "Лази", где ћу свакако завршити, има времена. Морам да радим сада - рекла је Ана.

(курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар