Суд донио одлуку о тучи Северине и њене сестре!

Одбачена је пријава против певачице Северине Вучковић за наводни напад на сестру Маријану Вучковић Поповић, који се догодио у август прошле године у стану њихове мајке Ане Вучковић. Да је пријава одбачена медијима је у допису потврдила Северинин адвокат Јасминка Билош.

Забава 20.06.2023 | 17:05
Суд донио одлуку о тучи Северине и њене сестре!

- Северина Вучковић је од Опшинског државног одветништва у Сплиту добила да је 5. јуна 2023. одбачена казнена пријава против ње, коју је поднела њена сестра Маријана Поповић у августу 2022. - поручила је Билош.

 

"Казнена пријава против Северине Вучковић ради телесне повреде одбачена је решењем Опшинског државног одветништва од 5. јуна 2023.г. "јер након завршетка истраге није утврђена основана сумња да би Северина Вучковић починила пријављено казнено дело", пише у саопшењу.

Marijana Vučković
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ФАЦЕБООК

Подсетимо, загребачка полиција крајем августа прошле године ухапсила је певачицу Северину Вучковић након што су од сплитских колега добили захтев за њеним привођењем, а повод свему била је препирка у стану мајке познате певачице. Према изјави сестре Маријане, коју је дала сплитској полицији, певачица се наводно окомила на њу и то пред њиховом мајком око један сат после поноћи када се из стана орила бука. Њих две су се наводно, према речима сестре Маријане, рвале и шамарале након чега је певачица отишла на своју страну, а њена сестра у болницу.

Међутим, према другој верзији, Северинина сестра Маријана лажно пријавила Северину за наношење телесних повреда. Наиме, она је по тој верзији дошла у стан у којем живе Северинина мама и стрина и тамо затекла певачицу коју је напала и нанела јој повреде. Северина је отишла, а Маријана је почела да лупа на врата станарима те запомаже и баца по улазу како би се самоповредила.

(курир.рс/вечерњу.хр)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Еи

20.06.2023 18:26

Сто воли мирис камиона..

ОДГОВОРИТЕ