Преко 60 жена оптужило познатог глумца за силовање!

Комичар и глумац Бил Козби (85) већ се неко време бори с оптужбама различитих жена за сексуално злостављање, а сада га је оптужило њих још девет. Жене тврде како је Козби искористио своју "огромну моћ, славу и престиж" како би направио жртве од њих.

Забава 15.06.2023 | 20:27
Преко 60 жена оптужило познатог глумца за силовање!

Тужбу су поднеле у среду врховном суду у Невади, а у њој стоји како су биле дрогиране и злостављане у раздобљу од 1979. до 1992. у Лас Вегасу, Рину и Лејк Тахоу. Места која су жене навеле била су њихови домови, гардеробе и хотели.

Једна жена тврди да је Козби био њен ментор за глуму и да је наговорио да из Њујорка дође у Неваду. Тада је дрогирао и одвео у хотелску собу где јој је дао, како јој је тад рекао, безалкохолну јабуковачу, а тада ју је силовао.

Bil Kozbi
ФОТО: ПРОФИМЕДИА

Након нових тужби, Бил Козби је тренутно оптужен за силовање, сексуално злостављање и узнемиравање више од 60 жена. Комичар је демантовао све оптужбе.

Раније ове године је једној од жена додељено 500.000 долара, након што је Билла оптужила за силовање у Плејбој вили, када је имала само 16 година.

Иначе, Козби је 2021. године изашао после две године проведене у затвору. Наиме, суд у Пенсилванији укинуо је у среду осуђујуц́у пресуду за Била Козбија и наложио пуштање из затвора. У међувремену, још тужби је поднето против глумаца легендарног Козби шоуа.

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар