Испливале нове информације: Ана Волш отета?

Испливале су нове информације о убиству  Ане Волш након рочишта у четвртак. За њену смрт оптужен је супруг Брајан Волш који је од јануара у затвору.

Свијет 29.04.2023 | 12:16
Испливале нове информације: Ана Волш отета?

Према најновијим информацијама које су се појавиле у медијима, полиција у Кохасету, градићу у коме су Волшови живели, дан пре Брајановог хапшења добила је необичан мејл који је сугерисао да је Ана киднапована. 

"Овде код нас је нека Ана Волш", писало је у мејлу у којем се алудирало и на неки непрецизиран посао вредан 127.000 долара и додаје да је "она забрљала", објавила је телевизија WЦВБ, а преноси Даили Бист. "Она је са нама и ако не буде платила тај новац... никад се неће вратити", писало је наводно у мејлу. Полиција није откривала више детаља у вези са овом поруком.

Објављене фотографије Брајана

Појавила су се и фотографије са надзорних камера продавнице на којима се види како Брајан купује средства и прибор за чишћење, као и како носи кесу за смеће. Откривено је и да је Ана Волш наводно била у љубавној вези са мушкарцем чије име још није познато. Због тога је, наводи се, Брајан унајмио и детектива.

Међу новим информацијама је и да је полиција обавила разговор са тим мушкарцем у Вашингтону 7. јануара, дан пре Брајановог хапшења. Он је признао полицији да се "забављао" са Аном. У списима се наводи да је истражитељима рекао како је тај "однос постајао све озбиљнији претходних неколико месеци и да су провели Дан захвалности заједно у Даблину."

Један Анин пријатељ је рекао и да је она свом супругу дала "ултиматум" због тога што му је претила пресуда у федералном случају за превару и да је планирала да се пресели са децом у Вашингтон где је и радила, преноси Телеграф.

Помоћник окружног тужиоца Норфолка Грег Конор рекао је и да је Ана Волш имала је животно осигурање на износ од 2,2 милиона долара, а Брајан Волш је једини корисник.

(МОНДО)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Џо

29.04.2023 11:17

Она јадна није знала да је главни разлог убистава у Америци осигурање

ОДГОВОРИТЕ
Name

То је тако

29.04.2023 11:43

Ово су приче за малу децу. Исто као што је онај шиптар добио новац од амера и напао нишки аутобус где је погинуло десетине и више грађана. А ви из БН телевизије својим чланцима управо штитите амере који ће вас на крају посути говнима, јер сте се толико усмрдили да сте то и заслужили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

драго нам је

29.04.2023 21:02

како си нам све појаснио и објелоданио овог слуцаја..... дал ниси ти њен свалер ал не овај него неки други...тамо је модерно и савремено имати њих висе или мозда по неку зенску небитно којег пола мозе и транс и уникекс...све се увазава и толерисе сто је абсурдно и неприродно,,,

Name

А

29.04.2023 20:05

Несреца насла сто треба ! Варање је довело до гроба. Сексуална потенција са троје дјеце ван памети. И ја сам имао такву особу , фала Богу рјесио сам се без несреце !!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

29.04.2023 21:21

Ко са ђаволом тикве сади о главу му се разбијају. Мислим да је порука јасна

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драго нам је

30.04.2023 17:56

Порука за драго нам је ? Пуси пасе гуси педерски злоцинац сексуални м..јак фуј ја само узивам када је црјево цисто и не разваљено то остављам теби?

ОДГОВОРИТЕ