Доживите савршен одмор у апартману на Златибору

Куповина је омогућена купцима из било које земље и то на бескаматне рате директно од инвеститора уз попусте и погодности, као и путем стамбеног кредита.

Република Српска 12.04.2023 | 17:58
Доживите савршен одмор у апартману на Златибору

Уколико желите да вам савршен одмор на планини буде увек доступан, да без заказивања и тражења термина имате где да одете на скијање или лети да уживате у природи, Кабеx Инвест нуди решење за Вас – луксузне апартмане на Златибору у новом објекту „Голден Панорама 2“.

„Голден Панорама 2“ идеалан избор за све генерације 

Кабеx Инвест је реномирана грађевинска фирма са дугогодишњим искуством у Немачкој. Зато куповином стана у „Голден Панорами 2“ осигуравате апартман врхунског квалитета градње. Уз модерну и квалитетну опрему имаћете осећај луксуза и комфора као у свом дому.

Куповина је омогућена купцима из било које земље и то на бескаматне рате директно од инвеститора уз попусте и погодности, као и путем стамбеног кредита.

Апартмани су пројектовани тако да квалитет становања подигну на виши ниво и испуњавају потребе и најзахтевнијих купаца. Врхунским начином градње и дизајном доносе нови вид креирања простора намењеног за одмор и уживање. Објекат је идеалан како за породице, тако и за парове и појединце који траже миран и опуштајући одмор.

Лагана шетња довешће вас из апартмана до центра Златибора. Љубитељима ноћног живота изласци неће бити далеко, док ће заљубљеници у природу уживати у околним многобројним пешачким стазама.

Луксузни апартмани на Златибору

„Голден Панораму 2“ чине луксузни апартмани различитих структура, који се налазе на падини мирног златиборског насеља Потоци, са предивним погледом на планинске врхове. Својим дизајном пружају оптималну функционалност и практичност, а неки од њих може бити ваш.

Еколошки материјали

При градњи „Голден Панорама 2“ апартмана користе се еколошки, изузетно издржљиви материјали. Ентеријер је опремљен првокласним материјалима као што су Ламар рустик храстов паркет, вишеструко награђивана италијанска керамика Мутина и Флорин, као и премијум санитарије Цаталано. Алуминијумска столарија у комбинацији дрво-алуминијум и стаклене ограде на терасама дају фантастичан поглед на околну природу и обезбеђују како звучну, тако и топлотну изолацију.

Смарт систем грејања

Смарт систем грејања, који се покреће путем мобилне апликације, обезбеђује вам да температура у вашем апартману буде пријатна сваки пут кад у њега долазите. Објекат је енергетски ефикасан са термоизолационим ролетнама које додатно штите од топлоте и хладноће.

Остава и вешерај

Сваки апартман поседује сопствену оставу у сутерену, идеалну за складиштење ски опреме, електричних тротинета, бицикала и других кабастих предмета.

Вешерај доноси услужно прање како вашег личног веша, тако и постељине, пешкира, столњака након одласка гостију уколико одлучите да свој апартман издајете.

Ресторан, wеллнесс, базени…

Дан у „Голден Панорами 2“ можете започети врућом домаћом кафом или традиционалним доручком у ресторану који се налази у склопу објекта, а завршити га такође у објекту, опуштањем у wеллнесс & спа центру, који је бесплатан за власнике апартмана. На располагању су топле купке, хидромасажна када, релаx соба, финска сауна, као и затворени базен.

Поседовање апартмана у „Голден Панорами 2“ је идеално и ако сте љубитељ активног одмора. Можете да уживате у рекреацији на отвореном – да пливате у отвореном базену или вежбате на справама, док вам се деца забављају на пењалицама играонице. Соларни панели гарантују увек пријатну температуру воде у базену, а коришћење свих ових садржаја је такође бесплатно.

Приступ свим нивоима „Голден Панорама 2“ објекта омогућен је и особама с инвалидитетом, и то уз помоћ лифта или рампи под благим нагибом. На овај начин је олакшан и унос вашег новог намештаја. На улазу у објекат је постављен видео надзор, а екран преко кога гледате ко вам долази имате у свом апартману.

Додатне погодности – опремање и издавање

Уколико се одлучите за куповину апартмана у објекту „Голден Панорама 2“ знајте да нећете добити само врхунски квалитет градње и дизајна, већ и многе погодности и привилегије које ће ваш боравак на Златибору чинити изузетно пријатним.

Додатна погодност коју нуде објекти „Голден Панорама“ је могућност опремања апартмана. У сарадњи са дизајнерима ентеријера можете добити идејна решења за опремања вашег апартмана, као и комплетну куповину и унос намештаја.

Уједно, уколико се одлучите за инвестиционо улагање, знајте да вам је доступна и опција да Кабеx Инвест тим апартмане издаје уместо вас. Тако вам је обезбеђен месечни прилив, чиме осигуравате постепени поврат уложеног новца.

Бесплатно паркинг место до краја априла 2023.

Уз све наведене погодности, куповином стана у „Голден Панорами 2“ добијате и бесплатно паркинг место као и супер брзи пуњач за електрична возила. Ова акција траже само до краја априла 2023, зато пожурите. Уколико желите да свој аутомобил заштитите од кише, снега, ветра, али и сунца, уз апартман можете пазарити и паркинг место у гаражи унутар објекта.

Никад лакша куповина апартмана на Златибору

Куповина апартмана на Златибору никада није била лакша. Кабеx Инвест вам нуди могућност куповине на рате, из било које земље, уз повољне услове, што вам омогућава лакшу реализацију жеље да постанете власник луксузног стана на Златибору. Онима којима је ово прва некретнина следи повраћај ПДВ-а у износу од 10%.

Довољно је да на „Голден Панорама“ сајту прегледате апартмане и путем контакт форме затражите званичну понуду. Можете позвати и продајни центар на број +381640360000 (Вибер, WхатсАпп) или га посетити у Алексе Поповића 3 на Златибору.

Без обзира да ли тражите мир и опуштање или активности на отвореном, у „Голден Панорами 2“ ћете наћи све што вам је потребно за савршен одмор. Куповином стана у овом објекту, осигуравате себи дугорочну исплативу инвестицију која ће вам омогућити не само уживање у сопственом луксузном стану на најпопуларнијој планини у земљи, већ и додатни приход кроз издавање стана када нисте у њему.

Зато контактирајте „Голден Панорама“ тим и постаните део овог јединственог пројекта!

(ПР) Фото: ПР

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Небојса

12.04.2023 16:38

Златибор висе није туристицко место , вец град.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

12.04.2023 18:52

Тамо мицини папци имају по неколико апартмана.

Name

Нис

12.04.2023 16:43

Цијена права ситница, 5000 еур м2

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ха Ха

12.04.2023 18:36

И на балкану има добрих предузеће гдје су велике плате !

Name

Реално

12.04.2023 17:24

Што даље од центра и оне бетончине. Коначно да неко зида изван центра.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Комсија

12.04.2023 18:20

Овдје је и апартмански комплекс министрице Зоре Видовиц

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

12.04.2023 20:05

Има они тајкуна из Бјељине који имају по 4-5 апартмана. Они су тразили опозив Љубисе.

Name

Црни РС

13.04.2023 19:20

А јел ово продаје Дико Цвјетиновиц и јаран му „Бондјорно " или стварно Свабе хее,хе,хее

ОДГОВОРИТЕ
Name

Биљана

13.04.2023 23:21

Купила сам апатман. Презадовољна сам ,квалитетом изградње инвеститора врхунским материјалима и уредјењем по европском стандарду и пословносцу осоља,као и власницима инвеститорима троици праве браце.

ОДГОВОРИТЕ