Doživite savršen odmor u apartmanu na Zlatiboru

Kupovina je omogućena kupcima iz bilo koje zemlje i to na beskamatne rate direktno od investitora uz popuste i pogodnosti, kao i putem stambenog kredita.

Republika Srpska 12.04.2023 | 17:58
Doživite savršen odmor u apartmanu na Zlatiboru

Ukoliko želite da vam savršen odmor na planini bude uvek dostupan, da bez zakazivanja i traženja termina imate gde da odete na skijanje ili leti da uživate u prirodi, Kabex Invest nudi rešenje za Vas – luksuzne apartmane na Zlatiboru u novom objektu „Golden Panorama 2“.

„Golden Panorama 2“ idealan izbor za sve generacije 

Kabex Invest je renomirana građevinska firma sa dugogodišnjim iskustvom u Nemačkoj. Zato kupovinom stana u „Golden Panorami 2“ osiguravate apartman vrhunskog kvaliteta gradnje. Uz modernu i kvalitetnu opremu imaćete osećaj luksuza i komfora kao u svom domu.

Kupovina je omogućena kupcima iz bilo koje zemlje i to na beskamatne rate direktno od investitora uz popuste i pogodnosti, kao i putem stambenog kredita.

Apartmani su projektovani tako da kvalitet stanovanja podignu na viši nivo i ispunjavaju potrebe i najzahtevnijih kupaca. Vrhunskim načinom gradnje i dizajnom donose novi vid kreiranja prostora namenjenog za odmor i uživanje. Objekat je idealan kako za porodice, tako i za parove i pojedince koji traže miran i opuštajući odmor.

Lagana šetnja dovešće vas iz apartmana do centra Zlatibora. Ljubiteljima noćnog života izlasci neće biti daleko, dok će zaljubljenici u prirodu uživati u okolnim mnogobrojnim pešačkim stazama.

Luksuzni apartmani na Zlatiboru

„Golden Panoramu 2“ čine luksuzni apartmani različitih struktura, koji se nalaze na padini mirnog zlatiborskog naselja Potoci, sa predivnim pogledom na planinske vrhove. Svojim dizajnom pružaju optimalnu funkcionalnost i praktičnost, a neki od njih može biti vaš.

Ekološki materijali

Pri gradnji „Golden Panorama 2“ apartmana koriste se ekološki, izuzetno izdržljivi materijali. Enterijer je opremljen prvoklasnim materijalima kao što su Lamar rustik hrastov parket, višestruko nagrađivana italijanska keramika Mutina i Florin, kao i premijum sanitarije Catalano. Aluminijumska stolarija u kombinaciji drvo-aluminijum i staklene ograde na terasama daju fantastičan pogled na okolnu prirodu i obezbeđuju kako zvučnu, tako i toplotnu izolaciju.

Smart sistem grejanja

Smart sistem grejanja, koji se pokreće putem mobilne aplikacije, obezbeđuje vam da temperatura u vašem apartmanu bude prijatna svaki put kad u njega dolazite. Objekat je energetski efikasan sa termoizolacionim roletnama koje dodatno štite od toplote i hladnoće.

Ostava i vešeraj

Svaki apartman poseduje sopstvenu ostavu u suterenu, idealnu za skladištenje ski opreme, električnih trotineta, bicikala i drugih kabastih predmeta.

Vešeraj donosi uslužno pranje kako vašeg ličnog veša, tako i posteljine, peškira, stolnjaka nakon odlaska gostiju ukoliko odlučite da svoj apartman izdajete.

Restoran, wellness, bazeni…

Dan u „Golden Panorami 2“ možete započeti vrućom domaćom kafom ili tradicionalnim doručkom u restoranu koji se nalazi u sklopu objekta, a završiti ga takođe u objektu, opuštanjem u wellness & spa centru, koji je besplatan za vlasnike apartmana. Na raspolaganju su tople kupke, hidromasažna kada, relax soba, finska sauna, kao i zatvoreni bazen.

Posedovanje apartmana u „Golden Panorami 2“ je idealno i ako ste ljubitelj aktivnog odmora. Možete da uživate u rekreaciji na otvorenom – da plivate u otvorenom bazenu ili vežbate na spravama, dok vam se deca zabavljaju na penjalicama igraonice. Solarni paneli garantuju uvek prijatnu temperaturu vode u bazenu, a korišćenje svih ovih sadržaja je takođe besplatno.

Pristup svim nivoima „Golden Panorama 2“ objekta omogućen je i osobama s invaliditetom, i to uz pomoć lifta ili rampi pod blagim nagibom. Na ovaj način je olakšan i unos vašeg novog nameštaja. Na ulazu u objekat je postavljen video nadzor, a ekran preko koga gledate ko vam dolazi imate u svom apartmanu.

Dodatne pogodnosti – opremanje i izdavanje

Ukoliko se odlučite za kupovinu apartmana u objektu „Golden Panorama 2“ znajte da nećete dobiti samo vrhunski kvalitet gradnje i dizajna, već i mnoge pogodnosti i privilegije koje će vaš boravak na Zlatiboru činiti izuzetno prijatnim.

Dodatna pogodnost koju nude objekti „Golden Panorama“ je mogućnost opremanja apartmana. U saradnji sa dizajnerima enterijera možete dobiti idejna rešenja za opremanja vašeg apartmana, kao i kompletnu kupovinu i unos nameštaja.

Ujedno, ukoliko se odlučite za investiciono ulaganje, znajte da vam je dostupna i opcija da Kabex Invest tim apartmane izdaje umesto vas. Tako vam je obezbeđen mesečni priliv, čime osiguravate postepeni povrat uloženog novca.

Besplatno parking mesto do kraja aprila 2023.

Uz sve navedene pogodnosti, kupovinom stana u „Golden Panorami 2“ dobijate i besplatno parking mesto kao i super brzi punjač za električna vozila. Ova akcija traže samo do kraja aprila 2023, zato požurite. Ukoliko želite da svoj automobil zaštitite od kiše, snega, vetra, ali i sunca, uz apartman možete pazariti i parking mesto u garaži unutar objekta.

Nikad lakša kupovina apartmana na Zlatiboru

Kupovina apartmana na Zlatiboru nikada nije bila lakša. Kabex Invest vam nudi mogućnost kupovine na rate, iz bilo koje zemlje, uz povoljne uslove, što vam omogućava lakšu realizaciju želje da postanete vlasnik luksuznog stana na Zlatiboru. Onima kojima je ovo prva nekretnina sledi povraćaj PDV-a u iznosu od 10%.

Dovoljno je da na „Golden Panorama“ sajtu pregledate apartmane i putem kontakt forme zatražite zvaničnu ponudu. Možete pozvati i prodajni centar na broj +381640360000 (Viber, WhatsApp) ili ga posetiti u Alekse Popovića 3 na Zlatiboru.

Bez obzira da li tražite mir i opuštanje ili aktivnosti na otvorenom, u „Golden Panorami 2“ ćete naći sve što vam je potrebno za savršen odmor. Kupovinom stana u ovom objektu, osiguravate sebi dugoročnu isplativu investiciju koja će vam omogućiti ne samo uživanje u sopstvenom luksuznom stanu na najpopularnijoj planini u zemlji, već i dodatni prihod kroz izdavanje stana kada niste u njemu.

Zato kontaktirajte „Golden Panorama“ tim i postanite deo ovog jedinstvenog projekta!

(PR) Foto: PR

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

Nebojsa

12.04.2023 16:38

Zlatibor vise nije turisticko mesto , vec grad.

ODGOVORITE
Name

Re

12.04.2023 18:52

Tamo micini papci imaju po nekoliko apartmana.

Name

Nis

12.04.2023 16:43

Cijena prava sitnica, 5000 eur m2

ODGOVORITE
Name

Ha Ha

12.04.2023 18:36

I na balkanu ima dobrih preduzeće gdje su velike plate !

Name

Realno

12.04.2023 17:24

Što dalje od centra i one betončine. Konačno da neko zida izvan centra.

ODGOVORITE
Name

Komsija

12.04.2023 18:20

Ovdje je i apartmanski kompleks ministrice Zore Vidovic

ODGOVORITE
Name

Re

12.04.2023 20:05

Ima oni tajkuna iz Bjeljine koji imaju po 4-5 apartmana. Oni su trazili opoziv Ljubise.

Name

Crni RS

13.04.2023 19:20

A jel ovo prodaje Diko Cvjetinovic i jaran mu „Bondjorno " ili stvarno Svabe hee,he,hee

ODGOVORITE
Name

Biljana

13.04.2023 23:21

Kupila sam apatman. Prezadovoljna sam ,kvalitetom izgradnje investitora vrhunskim materijalima i uredjenjem po evropskom standardu i poslovnoscu osolja,kao i vlasnicima investitorima troici prave brace.

ODGOVORITE