Лепу Брену у ХР дочекали са усташким симболом!?

Лепа Брена (62) наступила је у понедељак у дворани Вијуш у Славонском Броду.

Забава 11.04.2023 | 17:45
Лепу Брену у ХР дочекали са усташким симболом!?

Певачицу је дочекао транспарент који су на крају скинули због непримерене поруке, преноси Данас.хр.

Са шајкачом на глави, Фахрета добро нам дошла у град на Сави! - стајао је натпис испред дворане у којој је певачица наступила.

У реченици посвећеној Брени на поменутом транпаренту, уместо нормалног слова "У" (добро нам дошла У град на Сави), стајао је усташки симбол.

Lepa Brena
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ГРАНДМАГАЗИН

Певачица се није обазирала на то, те се пшосветила концерту и напунила дворану а хрватским медијима је поручила следеће:

- Драго ми је што сам поновно у Славонском Броду и што ће ово вече остати као једна од фантастичних вечери за дружење са публиком. Надам се да ово неће бити наш једини концерт овде, надам се да ћемо се још пуно пута дружити у неком наредном периоду - поручила је певачица на концерту.

Подсетимо, раније су многи турбофолк концерти били отказани, попут оног у Пули, када су у пулском Дому спортова Мате Парлов требали наступити Душко Кулиш, Драган Којић Кеба, Ана Бекута и Зорана Мићановић.

На крају се није одржао јер је пулски градоначелник Филип Зоричић то забранио. Недавно се расправљало о томе да би концерт Жељка Самарџића у Сплиту могао бити отказан, но из Града су јавили да ће се ипак одржати.

(Курир.рс/24сата.хр)

Коментари / 0

Оставите коментар