Звезда и Партизан играју и наредне сезоне у Евролиги

Црвена звезда и Партизан играће и наредне сезоне у Евролиги!

Србија 07.04.2023 | 15:28
Звезда и Партизан играју и наредне сезоне у Евролиги

Челници елитног такмичења у незваничним разговорима око ученика у наредној сезони нагласили су да ту виде оба српска представника, ексклузивно сазнајемо из добро обавештених извора.

Све то, наравно, неће бити још званично представљено јавности јер је из угла Евролиге, још увек рано за причу о наредној сезони.

Велика улагања, добри резултати, огромна посета, али и чињеница да су други региони у паду утицала је на став у Барселони да желе вечити и даље у елитном такмичењу.

Није уопште тајна да је један од кључних разлога за то чињеница да нема више руских тимова у Евролиги. Са Зенитом и ЦСКА, било би крајње упитно друго место за овај регион, али овако дилеме готово да нема.

Други битан фактор којим се руководе у седишту Евролиге је буџет.

Партизан и Звезду су и у том пољу ове сезоне направили искорак, што се јасно види и из њихових тимова и играча које су ангажовали.

Нема уопште потребне да говоримо и посети и чињеници колико се прате мечеви црвено и црно-белих у Београду.

Те слике су изузетно битне за Евролигу и они желе тимове који уз себе имају пуне дворане.

Минус у целој причи јесте маркетиншки аспкет и податак да ово тржиште не може да донесе Евролиги оно што им дају Немци, Французи, Турци...

Али, водећи клубови из свих три држава су у паду, па нема говора да они добију још неко место у елити.

(Курир) Фото: Курир

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

ГРОБАР ДО ГРОБА

07.04.2023 15:12

''Одушевило'' ме то што стављате у реченици прво звезду, па потом Партизан. Имам само два питања. 1. Знате ли ко је био шампион Европе? И 2. Ко је тренутно, и уопште бољи? Срамота! Изгледа да сте то пресликали од режимске ТВ. Они чак и не прате резултате Партизана, или их повремено помену. О фудбалу нећу, али не могу вам ''опростити кошарку''.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Спаја

07.04.2023 16:25

Још један доказ болести навијача Партизана.Ви видите теорију завере у свему.ЛЕЧИ СЕ.

Name

ЗА ''СПАЈА''

07.04.2023 20:04

Да ниси можда звездаш чим исказујеш бес и трабуњаш без основа. Одговори само је ли истина ово што сам написао или није. Наравно да немаш аргумената. Јесам ли се оградио кад је у питању фудбал, али у кошарци смо неприкосновени свидело ти се то или не. ПАРТИЗАН НАЈБОЉИ!!!

Name

ГРОБАР ДО ГРОБА

07.04.2023 20:10

И немој да глумиш доктора. Ти би могао да се лечиш пошто си слеп или неписмен чим не видиш оно што јављају тзв независни (читај трежимски- Вучићеви) медији.

Name

Расо

07.04.2023 16:22

Ста мислите засто? Па наравно, како би се недоносце звано Партизан заститило за сваки слуцај, како се слуцајно неби десило да уколико не освоје АБА лигу не заиграју у ЕЛ. Све је то јадно и незаслузено.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Озрен

07.04.2023 18:54

Није болест све сто боли !

Name

ЦРНО-БЕЛИ...

08.04.2023 10:39

У праву си Озрене. Тзв. ''Расу'' и ''Пају'' боли истина. Отуда онакве њихове реакције. Опраштам им. Хришћански је.

Name

МД

07.04.2023 22:31

Да звезда не игра идуће сезоне, нико неби ни примијетио да их нема.

ОДГОВОРИТЕ