Zvezda i Partizan igraju i naredne sezone u Evroligi

Crvena zvezda i Partizan igraće i naredne sezone u Evroligi!

Srbija 07.04.2023 | 15:28
Zvezda i Partizan igraju i naredne sezone u Evroligi

Čelnici elitnog takmičenja u nezvaničnim razgovorima oko učenika u narednoj sezoni naglasili su da tu vide oba srpska predstavnika, ekskluzivno saznajemo iz dobro obaveštenih izvora.

Sve to, naravno, neće biti još zvanično predstavljeno javnosti jer je iz ugla Evrolige, još uvek rano za priču o narednoj sezoni.

Velika ulaganja, dobri rezultati, ogromna poseta, ali i činjenica da su drugi regioni u padu uticala je na stav u Barseloni da žele večiti i dalje u elitnom takmičenju.

Nije uopšte tajna da je jedan od ključnih razloga za to činjenica da nema više ruskih timova u Evroligi. Sa Zenitom i CSKA, bilo bi krajnje upitno drugo mesto za ovaj region, ali ovako dileme gotovo da nema.

Drugi bitan faktor kojim se rukovode u sedištu Evrolige je budžet.

Partizan i Zvezdu su i u tom polju ove sezone napravili iskorak, što se jasno vidi i iz njihovih timova i igrača koje su angažovali.

Nema uopšte potrebne da govorimo i poseti i činjenici koliko se prate mečevi crveno i crno-belih u Beogradu.

Te slike su izuzetno bitne za Evroligu i oni žele timove koji uz sebe imaju pune dvorane.

Minus u celoj priči jeste marketinški aspket i podatak da ovo tržište ne može da donese Evroligi ono što im daju Nemci, Francuzi, Turci...

Ali, vodeći klubovi iz svih tri država su u padu, pa nema govora da oni dobiju još neko mesto u eliti.

(Kurir) Foto: Kurir

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

ГРОБАР ДО ГРОБА

07.04.2023 15:12

''Одушевило'' ме то што стављате у реченици прво звезду, па потом Партизан. Имам само два питања. 1. Знате ли ко је био шампион Европе? И 2. Ко је тренутно, и уопште бољи? Срамота! Изгледа да сте то пресликали од режимске ТВ. Они чак и не прате резултате Партизана, или их повремено помену. О фудбалу нећу, али не могу вам ''опростити кошарку''.

ODGOVORITE
Name

Spaja

07.04.2023 16:25

Još jedan dokaz bolesti navijača Partizana.Vi vidite teoriju zavere u svemu.LEČI SE.

Name

ЗА ''SPAJA''

07.04.2023 20:04

Да ниси можда звездаш чим исказујеш бес и трабуњаш без основа. Одговори само је ли истина ово што сам написао или није. Наравно да немаш аргумената. Јесам ли се оградио кад је у питању фудбал, али у кошарци смо неприкосновени свидело ти се то или не. ПАРТИЗАН НАЈБОЉИ!!!

Name

ГРОБАР ДО ГРОБА

07.04.2023 20:10

И немој да глумиш доктора. Ти би могао да се лечиш пошто си слеп или неписмен чим не видиш оно што јављају тзв независни (читај трежимски- Вучићеви) медији.

Name

Raso

07.04.2023 16:22

Sta mislite zasto? Pa naravno, kako bi se nedonosce zvano Partizan zastitilo za svaki slucaj, kako se slucajno nebi desilo da ukoliko ne osvoje ABA ligu ne zaigraju u EL. Sve je to jadno i nezasluzeno.

ODGOVORITE
Name

Ozren

07.04.2023 18:54

Nije bolest sve sto boli !

Name

ЦРНО-БЕЛИ...

08.04.2023 10:39

У праву си Озрене. Тзв. ''Rasu'' и ''Paju'' боли истина. Отуда онакве њихове реакције. Опраштам им. Хришћански је.

Name

MD

07.04.2023 22:31

Da zvezda ne igra iduće sezone, niko nebi ni primijetio da ih nema.

ODGOVORITE