Данас облачно и топло вријеме са сунчаним периодима

 У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ данас ће преовладавати промјенљиво облачно и топло вријеме, са краћим сунчаним периодима, повремено са кишом.

Босна и Херцеговина 24.02.2023 | 08:10
Данас облачно и топло вријеме са сунчаним периодима

Максимална температура ваздуха биће од 12 до 19, у вишим предјелима од осам степени Целзијусових, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Постепено ће јачати југозападни вјетар у Херцеговини и на западу.

Послије подне и увече очекује се јаче наоблачење са запада, а током ноћи локални пљускови и јача киша у јужним предјелима.

Дуваће слаб до умјерен западни и југозападни вјетар, локално и јак.

Према подацима Федералног хидрометеоролошког завода, јутрос је претежно облачно вријеме.

Температура ваздуха у 7.00 часова: Бјелашница минус два, Хан Пијесак минус један, Соколац нула, Невесиње и Чемерно један, Гацко два, Калиновик, Сребреница, Сарајево и Ливно три, Билећа, Вишеград, Нови Град и Дрвар четири, Тузла пет, Требиње, Мркоњић Град, Мостар и Зеница шест, Бањалука и Бијељина седам, Добој осам, Градачац и Неум девет 9, те Бихаћ 12 степени Целзијусових.

Висина снијега јутрос је на Бјелашници 113 центиметара, на Хан Пијеску 13 и на Чемерну 12.

(Срна) Фото: Срна 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Корослав

24.02.2023 09:30

Видим доле ступце на земљи .Ступци значе креће на боље и имаји их 6. Нај боље је када их је 10-11,значе испуниће се жеља. На 6. Ступцу се види лик попа којем оде глава ,а опет неки лик са 2.црна ока и црно чело ,то значи да су попови будале.

ОДГОВОРИТЕ