Пјевача гађали флашом на наступу!? (ВИДЕО)

Певач Радиша Трајковић Ђани већ годинама важи за једног од најтраженијих певача на нашој јавној сцени. Не може да прође један викенд, а да фолкер нема неки заказан наступ.

Забава 07.02.2023 | 18:33
Пјевача гађали флашом на наступу!? (ВИДЕО)

Осим на приватним весељима, он често наступа и у клубовима широм Европе.

Недавно се Ђани нашао у занимљивој ситуацији. Наиме, један момак из публике је хтео певачу да дода флашу пића, како је био далеко од бине уместо да приђе, он је бацио флашу право на њега.

Ђани је покушао да ухвати, али није успео, а када је схватио шта се догодило остао је у чуду.

Ђанија гађали флашом на наступу - написао је неко ко је поделио овај снимак на друштвене мреже.

Певач је ову ситуацију шмекерски на крају завшио једним коментаром:

Што мене бре?! - питао је он кроз смех.

Сада се на друштвеној мрежи ТокТок појавио један видео са Ђанијевог наступа, а многи су остали у шоку када су ово видели.

 

@ал.цапоне.111 #форyоу #фy #фyпシ #дјани ♬ Оригиналтон - алЦапоне.111- [2]

Подсетимо, певач се недавно присетио сцене када је на једној свадби пио из ципеле, а том приликом је признао да он све што ради на својим наступима, жели да уради и нема те особе, која ће га натерати да уради нешто што не жели.

<фигуре цласс="елWрап имгФулл"><имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2019/03/07/16/1787575_дјани-драгана-удовициц_фф.јпг?вер=1675778567" алт="Ђани Трајковић" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ДРАГАНА УДОВИЧИЋ<бр /><бр />

- Све је то из мог задовољства. Не може мене нико да натера да се попнем на сто. То ја сам осетим, била је то једна шала. У питању је био један мој друг, купио је нове патике. Шта смо све радили у животу - рекао је он.

(Курир.рс/Ало.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар