Мирослав Илић изгубио на суду од бивше љубавнице!

Још један поступак између Мирослава Илића и Мирјане Антоновић је окончан, а овог пута у корист бивше певачеве љубавнице.

Забава 07.02.2023 | 17:58
Мирослав Илић изгубио на суду од бивше љубавнице!

У питању је кривична пријава коју је певач поднео против некадашње љубавнице за кривично дело повреде тајне поступка.

Овим поводом огласио се Вилијам Паспаловски, Мирјанин адвокат, који је потврдио да је Антоновићева и у овом спору победила.

Miroslav Ilić, Mirjana Antonijević
ФОТО: ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ, АТА ИМАГЕС

- Тако је, данас сам добио од Тужилаштва да су одустали од кривичног гоњења јер су утврдили да није кривично дело које се гони по службеној дужности. Нисам још стигао Мирјани да јавим - рекао је Мирјанин адвокат кроз смех и додао:

- Мирослав је пре неколико година поднео и кривичну пријаву против Мирјане због прогањања, али је и то одбијено, као и ово.

Miroslav Ilić
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН

Мирослава Илића није желео да коментарише ову одлуку Тужилаштва нити да нам открије да ли ће покренути неки нови поступак против некадашње љубавнице.

Подсетимо, пре непуних годину дана Мирослав је поднео кривичну пријаву против Мирјане за повреду тајности поступка, тврдећи да је она у јавност изнела детаље са суђења.

- Од стране пуномоћника Мирослава Илића поднета је пријава за дело повреда тајности података. Ради се о објавама на Фејсбуку из 2017, 2018. и 2019. године као и о неким новинским чланцима... Тога пуно има, данас нисмо могли да се изјашњавамо о томе. Потребно је ископирати предмет, видети о чему се ради, па ће се Мирјана изјаснити - објаснио је тада њен адвокат Вилијам Паспаловски и додао да јој је претило годину дана затвора и новчана казна за ово дело, уколико би се утврдило да је крива.

Иначе, како је Мирјана недавно изјавила, поводом пресуде суда да је Мирослав отац њеног сина Девина, они ће се вратити на суд и почети изнова јер је пресуда укинута.

(Курир.рс/24седам.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар