Тужио жену јер се надао љубавној вези она га сматрала пријатељем

Мушкарац из Сингапура је тужио жену са којом се надао да ц́е се љубавно повезати али она га је сматрала само као доброг пријатеља! Каушиган и Тан упознали су се 2016. и постепено су постали пријатељи.

Занимљивости 06.02.2023 | 16:30
Тужио жену јер се надао љубавној вези она га сматрала пријатељем

Трвења између њих први пут су се појавила око 2020. године, када је постало јасно да на свој однос гледају веома различито. Док је госпођа Тан г. Каушигана сматрала само пријатељем, он ју је сматрао својом љубави и признао је да жели да буде више од пријатеља.

У једном тренутку, жена је тражила да њена пријатељ призна потребу за границама и изразила је жељу да смањи учесталост интеракција између њих. Као одговор, господин Каушиган јој је послао писмо у коме је прети да ц́е је тужити због емоционалне трауме и “могуц́е клевете“.

Свака разумна особа би прекинула сваку комуникацију са “пријатељем“ претец́и тужбом, али је госпођа Тан очигледно желела да уразуми свог пријатеља, па је покушала да објасни да ју је његов став искрено узнемирио.

Господин Кавшиган је удвостручио своје претње, рекавши да она може или попустити у његовим захтевима да продуби њихову везу или да претрпи неопозиву штету свом личном и професионалном животу.

Усред преговора две стране, саветник господина Каушигана је интервенисао и замолио госпођу Тан да учествује у терапијским сесијама његовог клијента. Жена је пристала, мислец́и да ц́е саветовање помоц́и Каушигану да се помири са својом одлуком да не настави романтичну љубавну везу са њим. Погрешила је…

После годину и по дана терапије, госпођа Тан је одлучила да престане да прати господина Каушигана, јер је сматрала да је узалудан напор да га натера да увиди разлог. Није то добро прихватио.

Човек је почео да малтретира госпођу Тан порукама и телефонским позивима, а она није имала избора него да покрене поступак узнемиравања против њега у априлу 2022. До средине маја прекинула је сваку комуникацију са њим, јер није могла да се носи са његовим сталним захтева да проводе више времена заједно.

Дана 7. јула прошле 2022. године, господин Кавсхиган је поднео тужбу Вишем суду против свог љубавног интереса, тврдец́и да је због немара и одређених примедби са њене стране претрпео и емоционалну трауму која је резултирала трошковима рехабилитационих и терапијских програма и губитком у способност зараде и пословна партнерства.

Месец дана касније, господин Каушиган је поднео тужбу суду за прекршаје, наводец́и кршење споразума о побољшању њиховог односа, шта год то значило. Судија у Сингапуру је одбацио његов случај, тврдец́и да представља злоупотребу судског процеса.

Међутим, предмет Вишег суда, у којем Каушиган тражи 2,3 милиона долара одштете, заказан је за претпретресно рочиште за 9. фебруар.

(занимљивостидана.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар