Хасан Дудић после клиничке смрти постао видовит!

Хасан Дудић се због здравственог стања повукао са музичке сцене, јури по лекарима и прима терапије, а како се јавно похвалио његова моћ предвиђања је све боља и већа. Најближи пријатељи откривају да певач озбиљно планира да својим предвиђањима помаже људима.

Забава 03.02.2023 | 16:44
Хасан Дудић после клиничке смрти постао видовит!

"Имао сам клиничку смрт пре 44 године. Постао сам видовит после клиничке смрти милион посто. Све тачно знам. Народ ће помислити да сам полудео. Али добијеш неку моћ, хтео то или не, само ти се прикаже. Док сам лежао у болници прошле године у априлу, спасао ме је сам Бог и мој Шабан. Видим његове очи, он ме чува и не да. И у сну га видим, али не говори ништа. Имам предсказања. Предвидео сам велики земљотрес у Црној Гори, Титову смрт. Тако сад осећам да је мој брат Шабан са мном и не да да ми се било шта лоше деси", открио је Хасан коме се већ јављају људи и траже помоћ од њега.

Šaban Šaulić
фото: Драгана Удовичић
 

"Када су људи чули за његове моћи почели су да га зову са свих страна и моле за помоћ. Ни сам није могао да верује колико га људи траже, а он нема где да их прима, па му је један друг предложио да може и у свом стану на Новом Београду. А да људи за такве услуге не питају за цену. Ем ће да заради јер је иначе у лошој финансијској ситуацији, а пензија мала, ем ће да помогне људима којима је то јако потребно. Још увек се размишља ста ће и како ће објаснио је један од певачевих блиских колега.

(курир.рс/стар)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Хасо

18.02.2023 17:56

Лазов.

ОДГОВОРИТЕ