Најбитније је да су дјеца добро, настављамо даље

Секретар фудбалског клуба Звездара Иван Стојимировић, рекао је данас Тањуг да је родитељ повређен у синоћнем инциденту у сарајевском насељу Илиџа добро, да су и сва деца чланови тог клуба добро, а екипа ће наставити учешће на међународном турниру у Сарајеву.

Босна и Херцеговина 15.01.2023 | 12:40
Најбитније је да су дјеца добро, настављамо даље

Стојимировић је казао да "појачане полицијске снаге обезбеђују хотел'' и да ће екипа наставља с такмичењем ''пре свега због деце, због оствареног резултата на терену".    

"Не желимо да деца оду кући због једног ружног догађаја, остварили су један успех и не желимо да један ружан догађај то поквари'', рекао је он.

Стојимировић је оценио да је напад ''сигурно био организован'', јер, како је навео, ако 10-15 људи дође у хотел у којем су смештена углавном деца, то не може бити спонтано.

На констатацију да се дуго бави тренерским послом и питање да ли је и раније доживео сличне инциденте, Стојимировић је рекао да инцидената у мањој размери увек има на утакмицама, али да их никад није доживео на такмичењу овог узраста.

Упитан да ли код родитеља сада постоји бојазан да више не шаљу децу на учествовање на међународним турнирима, он је рекао да ће и клуб добро размислити пре него што одлучи да ли да учествује на неком турниру.

''Сваки родитељ брине за своје дете, баш као што клуб брине за свог играча'', рекао је Стојимировић.

Он је навео да је од свега најважније да су деца добро.

''Захваљујем се свима који су реаговали, помогли и пружили подршку. Најбитније је да су деца добро, да је родитељ добро. Желимо да мирно завршимо турнир и вратимо се у Београд'', закључио је Стојимировић.

(Тањуг Фото: приватна архива)