Najbitnije je da su djeca dobro, nastavljamo dalje

Sekretar fudbalskog kluba Zvezdara Ivan Stojimirović, rekao je danas Tanjug da je roditelj povređen u sinoćnem incidentu u sarajevskom naselju Ilidža dobro, da su i sva deca članovi tog kluba dobro, a ekipa će nastaviti učešće na međunarodnom turniru u Sarajevu.

Bosna i Hercegovina 15.01.2023 | 12:40
Najbitnije je da su djeca dobro, nastavljamo dalje

Stojimirović je kazao da "pojačane policijske snage obezbeđuju hotel'' i da će ekipa nastavlja s takmičenjem ''pre svega zbog dece, zbog ostvarenog rezultata na terenu".    

"Ne želimo da deca odu kući zbog jednog ružnog događaja, ostvarili su jedan uspeh i ne želimo da jedan ružan događaj to pokvari'', rekao je on.

Stojimirović je ocenio da je napad ''sigurno bio organizovan'', jer, kako je naveo, ako 10-15 ljudi dođe u hotel u kojem su smeštena uglavnom deca, to ne može biti spontano.

Na konstataciju da se dugo bavi trenerskim poslom i pitanje da li je i ranije doživeo slične incidente, Stojimirović je rekao da incidenata u manjoj razmeri uvek ima na utakmicama, ali da ih nikad nije doživeo na takmičenju ovog uzrasta.

Upitan da li kod roditelja sada postoji bojazan da više ne šalju decu na učestvovanje na međunarodnim turnirima, on je rekao da će i klub dobro razmisliti pre nego što odluči da li da učestvuje na nekom turniru.

''Svaki roditelj brine za svoje dete, baš kao što klub brine za svog igrača'', rekao je Stojimirović.

On je naveo da je od svega najvažnije da su deca dobro.

''Zahvaljujem se svima koji su reagovali, pomogli i pružili podršku. Najbitnije je da su deca dobro, da je roditelj dobro. Želimo da mirno završimo turnir i vratimo se u Beograd'', zaključio je Stojimirović.

(Tanjug Foto: privatna arhiva)