Мостар: Једно лице лишено слободе због дроге

Полицијски службеници Државне агенције за истраге и заштиту (СИПА) данас су у склопу оперативне акције „Татоо“, на подручју Мостара реализовали претрес куће, помоћних објеката  и покретних ствари на једној локацији.

Босна и Херцеговина 11.01.2023 | 14:07
Мостар: Једно лице лишено слободе због дроге

Слободе је лишено једно лице због постојања основа сумње да је починило кривично дјело „Неовлаштена производња и стављање у промет опојних дрога“ прописано Кривичним законом Федерације Босне и Херцеговине.

Лице лишено слободе ће бити спроведено у просторије СИПА-е, ради криминалистичке обраде и испитивања у својству осумњиченог.

Приликом претреса откривено је и привремено одузето око 400 грама опојне дроге марихуана као и други предмети који могу послужити као доказ у кривичном поступку.

Наведене активности реализоване су по налогу Општинског суда Мостару и под надзором Кантоналног тужилаштва Мостар а у сарадњи са полицијским службеницима Министарства унутрашњих послова Херцеговачко - неретванског кантна, саопштено је из СИПА-е.

(БН Фото: Илустрација) 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

СОКОЛАЦ

11.01.2023 13:53

Ма вратите се на Соколац под хитно!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Предатор

11.01.2023 15:07

Једно по једно до краја године биће их пет ухапшених. Битно је да радници сипе уживају по кафићима у Лукавици у току радног времена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Збуњен

11.01.2023 15:35

Чуј, привремено одузета дрога... И вратићете је послије господину нарко дилеру или ће неки апсолвент права унормалити тај глупи члан закона.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛАКШЕ

11.01.2023 18:39

Сада више нема хапшења Нешић брани дирати раднике.СРАМОТЕ