Mostar: Jedno lice lišeno slobode zbog droge

Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) danas su u sklopu operativne akcije „Tatoo“, na području Mostara realizovali pretres kuće, pomoćnih objekata  i pokretnih stvari na jednoj lokaciji.

Bosna i Hercegovina 11.01.2023 | 14:07
Mostar: Jedno lice lišeno slobode zbog droge

Slobode je lišeno jedno lice zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga“ propisano Krivičnim zakonom Federacije Bosne i Hercegovine.

Lice lišeno slobode će biti sprovedeno u prostorije SIPA-e, radi kriminalističke obrade i ispitivanja u svojstvu osumnjičenog.

Prilikom pretresa otkriveno je i privremeno oduzeto oko 400 grama opojne droge marihuana kao i drugi predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku.

Navedene aktivnosti realizovane su po nalogu Opštinskog suda Mostaru i pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva Mostar a u saradnji sa policijskim službenicima Ministarstva unutrašnjih poslova Hercegovačko - neretvanskog kantna, saopšteno je iz SIPA-e.

(BN Foto: Ilustracija) 

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

SOKOLAC

11.01.2023 13:53

Ma vratite se na Sokolac pod hitno!!!

ODGOVORITE
Name

Предатор

11.01.2023 15:07

Једно по једно до краја године биће их пет ухапшених. Битно је да радници сипе уживају по кафићима у Лукавици у току радног времена.

ODGOVORITE
Name

Zbunjen

11.01.2023 15:35

Čuj, privremeno oduzeta droga... I vratićete je poslije gospodinu narko dileru ili će neki apsolvent prava unormaliti taj glupi član zakona.

ODGOVORITE
Name

LAKŠE

11.01.2023 18:39

Sada više nema hapšenja Nešić brani dirati radnike.SRAMOTE