Влаховић: Играћу и са једном ногом за Србију, ако треба

Нападач репрезентације Србије Душан Влаховић решио је да стави тачку на бројне спкулације које су се последњих дана појавиле у јавности. Српски ас причао је на конференцији пред меч против Швајцарске.

Спорт 30.11.2022 | 16:54
Влаховић: Играћу и са једном ногом за Србију, ако треба

ВЛАХОВИЋ О СВИМ ПИСАЊИМА ПО ДРУШТВЕНИМ МРЕЖАМА:

"Пре свега ми је жао што морам овако да почињем конференцију. Сувишно је причати било шта... Морам да реагујем, ради се о мом имену. Озбиљне глупости и небулозе, раде људи којима је досадно и немају шта да раде. Искомплесирани, зли људи раде против интереса репрезентације. Ми смо уједињени, више него икада, атмосфера је више него боља.

Не осврћемонсе на то, желим да заштитим интегритет свог имена, браничу се законски и правно против тога. Уместо да нам пружају подршку, прича се о небитним стварима и то раде људи који ништа нису урадили у својим животима.

Фокусирани смо на петак и утакмицу са Швајцарци а и тиме стављам тачку", каже Влаховић на тему која је преплавила друштвене мреже, а тиче се наводних информација да је био у вези са супругом једног саиграча из репрезентације.

ДУШАН О ОБЈАВИ НА ИНСТАГРАМУ ДА ЈЕ ПОТПУНО СПРЕМАН:

"Није настао никакав проблем између мене и селектора. Спреман сам да играм и са једном ногом за Србију, а све радим у договору са Мистером", каже Влаховић. Није настао никакав проблем између мене и селектора. Спреман сам да играм и са једном ногом за Србију, а све радим у договору са Мистером.

О СПЛЕТКАРЕЊУ ПРОТИВ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ

"Моје излагање не односи се на новинаре, већ на оне који пишу небулозе. Није у реду да се пишу такве неистине, желим само да се заштитим. То не може да се ради, ми то не дозвољавамо."

МИШЉЕЊЕ О ШВАЈЦАРСКОЈ

- Јако добра репрезентација. Ми Срби волимо да играмо када је најтеже и мислим да ће тако бити у петак. Гледамо само нас и верујемо у победу.

СТАЊЕ ПОВРЕДЕ:

- Добро сам, опоравам се. Играћу и са једном ногом. Ту сам за Србију увек.

(Курир)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Пеђа

30.11.2022 16:15

Играћу и ја, али каква корист?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

30.11.2022 16:20

Казу била је туца опасна

Name

оки

30.11.2022 16:17

Па као да вец играте сви једном ногом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

30.11.2022 17:02

Мозеш играти и са 4 ноге користи нема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немој бога ти

30.11.2022 17:48

Немој бога ти...сви сте ви прецењени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

02.12.2022 07:36

Ово је типицно насе прес...вање !!

ОДГОВОРИТЕ