Вики унајмила обезбјеђење након напада на сина!

Вики Миљковић и њен супруг Драган Ташковић Ташке толико су се уплашили за безбедност свог сина Андреја, кога су недавно напали мигранти, да су одлучили да унајме и приватно обезбеђење.

Забава 10.11.2022 | 17:10
Вики унајмила обезбјеђење након напада на сина!

Како Курир сазнаје, певачица и њен супруг одлучили су да више ништа не препусте случају, па однедавно уз њиховог сина увек иде један члан обезбеђења који води рачуна да се Андреј увек осећа сигурно када је ван куће.

- Вики још не може да се опорави од шока због напада на сина. То ју је баш потресло. То није било питање хира, већ безбедности. Они не брину да ће му се нешто десити у стану, јер је зграда у којој живе у Београду на води максимално обезбеђена и без најаве не може ни да се дође до њихових врата, али јој није свеједно због околних паркова и краја у ком живе. Ту је и даље много миграната и скитница. То није јефтино, али Вики одлично зарађује, како од певања, тако и од приватног бизниса којим се бави, тако да јој обезбеђење неће представљати велики издатак. Ташке се одмах сложио са женом да је то добра идеја, Андреју није било баш драго, али није имао другог избора него да прихвати одлуку својих родитеља - завршава наш извор.

<фигуре цласс="елWрап имгФулл"><имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2022/08/23/09/3142311_викимиљковиц_фф.јпг?вер=1668002507" алт="Вики Миљковић" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ

Подсетимо, Андреја је прошлог месеца напала група од три мигранта.

- Нисам могла да верујем да ће се тако нешто догодити. Ташке ме је позвао и испричао шта се десило, искрено, остала сам у шоку. Андреј се враћао с тренинга и група од троје миграната га је напала. Пришли су му и на енглеском узвикивали да им да новац, а пошто он то није желео да уради, један од њих је извадио нож. У том тренутку Андреј је кренуо да трчи у правцу салона Београда на води. Чим је утрчао у зграду и рекао људима у просторији шта се десило, обезбеђење је изашло напоље и отерало мигранте. Срећа је што је Андреј активни спортиста и могао је да им побегне. Замислите да се оваква ствар деси неком ко није физички спреман - истакла је тада Миљковићева.

<фигуре цласс="елWрап имгФулл"><имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2022/10/25/19/3223948_звезде-гранда-25102022-0106_фф.јпг?вер=1668002521" алт="Вики Миљковић" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: АТА ИМАГЕС

Недуго затим београдска полиција је у сарадњи са Управом за странце идентификовала особе које су напале Андреја.

<стронг>(Курир.рс)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Вруци

10.11.2022 19:00

Битно је да је спреман

ОДГОВОРИТЕ