Марина Тадић погођена флашом у главу на наступу, завршила на ушивању!

Марина Тадић доживела је незгоду на наступу у суботу у Параћину. Певачица је задобила повреде, због чега је завршила у болници. Према речима извора који се том приликом задесио на лицу места, две групе су се потукле због музике.

Забава 25.10.2022 | 18:36
Марина Тадић погођена флашом у главу на наступу, завршила на ушивању!

- Био је хаос. Заправо, миран ток вечери претворио се у праву драму. Марина је певала, све је било у реду, ништа није указивало да може да се догоди инцидент јер је атмосфера била добра, људи су били лепо расположени. Међутим, две групе младића су се сукобиле. Једна група је желела песме које се њима допадају, а друга је тражила по њиховој жељи и мери. Почело је кошкање, које се претворило у тучу. Извадили су ножеве и један дечко је посечен. Онда су почеле да лете флаше и чаше и све што се нашло на столу. На срећу, нико није био животно угрожен - прича наш саговорник, који је инсистирао на анонимности.

Према његовим речима, у једном тренутку је флаша погодила Марину:

Marina Tadić

- Како су је бацили, тако је она била погођена и посечена. Девојка је завршила на ушивању. Људи су почели да се разилазе и нисам све испратио шта се даље дешавало. Знам само да је певачици указана медицинска помоћ и да више није наставила с репертоаром - завршава наш саговорник.

Током јучерашњег дана у више наврата смо покушали да ступимо у контакт с Тадићевом, али њен телефон је био недоступан.

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар