Исак има највећа уста на свету!

Исаац Јохнсон (САД) из Минесоте уписао се у Гинисову књигу рекорда као власник највец́их разјапљених (отворених) уста на свету у мушкој категорији!

Занимљивости 24.10.2022 | 15:28
Исак има највећа уста на свету!

Исак Џонсон је тако успео да стави целу јабуку (средње величине) у уста. И тако доказао свету да може да отвори своја уста још више то јест, да буду и већа него што је некада могао.

Како је Исак растао, тако су му уста постајала већа. Сада његова уста имају 10,196 цм (4,014 ин) од његових горњих до доњих зуба!

“Имам највец́а уста на свету“, рекао је Исак, који може да на пример, стави своју песницу, наранџу пуне величине и четири наслагана Мекдоналдсова чизбургера у своја огромна уста.

Одбивши да буде поражен, Исак је повратио титулу 21. октобра 2020. истегнувши уста на невероватних 10,175 цм (4 инча).

То је еквивалентно величини бејзбол лопте!

“Веома сам поносан што сам поново преузео титулу највец́ег отварања уста у Гинисовим светским рекордима“, поносно је изјавио Исак.

Као да његов подвиг вец́ није био прави замах, Исак је оборио сопствени рекорд 22. фебруара 2022. на снимању Ло Схов Деи Рецорд-а у Милану, Италија, када је испружио уста 0,021 цм (0,008 ин) више од свог претходног покушаја.

Исак је први пут био инспирисан да покуша да обори рекорд након што је видео Бернда Шмита из Вендлингена у Немачкој како отвара уста на 8,8 цм (3,46 инча).

Схватајуц́и да може да прошири своа уста још више, Исак је покушао да обори гинисов светски рекорд, тако даје превазишао Бернда за 0,54 цм (0,21 ин).

Исак је од тада постао славна личност са видео снимцима његових уста који су прикупили преко 74 милиона прегледа на Тиктоку.

 

@гуиннессwорлдрецордс Хоw манy цхеесебургерс цан Исаац Јохнсон фит ин хис рецорд-бреакинг моутх? ? #бургер ♬ оригинал соунд - Гуиннесс Wорлд Рецордс

(Занимљивостидана.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар