Млађан Динкић и Маре основали издавачку кућу и објавили већ прву песму!

Млађан Динкић и Саша Милошевић Маре већ годинама важе за тандем који потписује хитове многих извођача са наше сцене.

Забава 18.10.2022 | 20:33
Млађан Динкић и Маре основали издавачку кућу и објавили већ прву песму!

Композитор, текстописац, продуцент и аранжер и бивши политичар, а сада композитор и гитариста покренули су нову издавачку кућу и Јутјуб канал.

 
Mlađan Dinkić
ФОТО: ДРАГАН КАДИЋ

На њему је јуче премијерно објављена и песма бившег певача "Милиграма" Алена Адемовића "Кафанизација", чији је аутор Маре. Она говори о једној од најстаријих, најинспиративнијих и незаобилазних институција - кафани, у којој се хранимо, склапамо послове, проналазимо нове љубави.

- "У кафани сви смо иста нација, што је горе то је боља ситуација" - рефрен је ове песме, којом ће се одушевити сви боеми.

Saša Milošević Mare
ФОТО: ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ

Осим ове песме, у оквиру нове издавачке куће и Јутјуб канала наћи ће се премијерно и многе друге композиције, као и обраде врхунских извођача за нумере које потписују Маре и Млађан.

Подсетимо, Динкић је крајем деведесетих свирао са Божидаром Ђелићем и Гораном Питићем у бенду "Монетарни удар", а касније је компоновао и за Сашу Матића, Александру Пријовић, Кикија Лександрића, Џенана Лончаревића, Ђорђа Давида, Бобана Рајевића, Драгана Којића Кебу и многе друге...

<стронг>(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар