Требиње: Ухапшено шест особа због продаје дроге

У Требињу је јутрос ухапшено шест особа из тог града, док се за још једним трага, због основане сумње да су извршили кривично дјело неовлашћења производња и промет опојних дрога, рекао је начелник Полицијске управе Требиње Синиша Лакета.

Република Српска 11.10.2022 | 12:03
Требиње: Ухапшено шест особа због продаје дроге

Он је новинарима рекао да су јутрос извршени претреси на седам локација, те да су током акције заплијењена 782 грама хашиша, 469 грама спида и килограм бијеле прашкасте материје за коју ће се накнадним вјештачењем утврдити да ли је ријеч о стимулансима који су проглашени за опојне дроге.

– Пронађен је и апарат за вакуумирање, најлонске вакуум кесе, медицински шприц у коме се налази мања количина жуте течности која асоцира на амфетаминско уље, мања количина марихуане, мобилну телефони, 201 метак и други предмети који се могу довести у везу са наведеним кривичним дјелом – рекао је Лакета.

Лакета је додао да су особе од раније позната полицији због извршења кривичних дјела, а хапшена су у полицијској акцији “Страч” усмјереној на спречавање злоупотребе опојних дрога у периоду од марта до септембра.

(Срна  Фото: Аваз/ Илустрација)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ирвас

11.10.2022 11:09

Ништа ново, роба с дубровачког тржишта.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Посматрач

11.10.2022 11:43

Шта се дешава јесу се можда отели контроли па хоће самостално да воде посао док је хапшење

ОДГОВОРИТЕ