Trebinje: Uhapšeno šest osoba zbog prodaje droge

U Trebinju je jutros uhapšeno šest osoba iz tog grada, dok se za još jednim traga, zbog osnovane sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćenja proizvodnja i promet opojnih droga, rekao je načelnik Policijske uprave Trebinje Siniša Laketa.

Republika Srpska 11.10.2022 | 12:03
Trebinje: Uhapšeno šest osoba zbog prodaje droge

On je novinarima rekao da su jutros izvršeni pretresi na sedam lokacija, te da su tokom akcije zaplijenjena 782 grama hašiša, 469 grama spida i kilogram bijele praškaste materije za koju će se naknadnim vještačenjem utvrditi da li je riječ o stimulansima koji su proglašeni za opojne droge.

– Pronađen je i aparat za vakuumiranje, najlonske vakuum kese, medicinski špric u kome se nalazi manja količina žute tečnosti koja asocira na amfetaminsko ulje, manja količina marihuane, mobilnu telefoni, 201 metak i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa navedenim krivičnim djelom – rekao je Laketa.

Laketa je dodao da su osobe od ranije poznata policiji zbog izvršenja krivičnih djela, a hapšena su u policijskoj akciji “Strač” usmjerenoj na sprečavanje zloupotrebe opojnih droga u periodu od marta do septembra.

(Srna  Foto: Avaz/ Ilustracija)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

irvas

11.10.2022 11:09

Ništa novo, roba s dubrovačkog tržišta.

ODGOVORITE
Name

Posmatrač

11.10.2022 11:43

Šta se dešava jesu se možda oteli kontroli pa hoće samostalno da vode posao dok je hapšenje

ODGOVORITE