Још једна пуцњава у Панами: У таксију убијене двије особе

Шест сати након што су домаћи медији објавили да је у Панами убијен вођа кавачког клана Радоје Звицер, локални панамски медији преносе да се одиграо још један крвави обрачун у којем су упуцана двојица мушкараца у таксију.

Свијет 01.10.2022 | 14:14
Још једна пуцњава у Панами: У таксију убијене двије особе

Двојица мушкараца су упуцана када су се возили таксијем дуж пута Цинкуантенарио, у правцу насеља Чанис, у округу Парк Лефевр”, преноси портал Цритица.

Како наводе, напад се догодио синоћ око 20 часова по локалном времену (око 2 ујутро по средњоевропском прим. нов.) када је падала слаба киша. У тренутку напада, у околини је било доста пјешака и аутомобила.

– На мушкарце је пуцано док су се возили таксијем и то у једној од главних улица. На улици је било много очевидаца. Рањени мушкарци пребачени су у болницу “Свети Мигел Арханђел”. Један од повријеђених је приказао слику мождане смрти, док је стање другог упуцаног непознато – наводи поменути портал.

Такси у којем се напад догодио, регистарске ознаке 58 2806, био је паркиран на једној од станица у Панами, Ла Виеја.

Портал даље наводи да су у последња 24 сата још два злочина забљежена у Панами.

– Незванично се говори о снажној размјени ватре између жртава и нападача, али се за сада мало зна о догађају. На лицу мјеста су били вјештаци јавног тужилаштва ради прикупљања доказа који би могли да се користе за истрагу овог кривичног дјела – пише портал Цритица и наводи да за сада нема извјештаја о ухапшенима због убиства.

Панамски медији нису објавили ни да је један од убијених у наведеним злочинима вођа кавчана Радоје Звицер.

Његов адвокат Милош Вуксановић, рекао је данас за Блиц да нема информацију да је на Звицера пуцано, као ни да ли је он мртав или жив.

– Радоје Звицер је човјек који је недоступан органима и са њим нико нема контакт. Шта се догодило и шта је истина знаћемо када се добије званична информација – рекао је Вуксановић.

Звицер је наводно убијен синоћ око 21 час по средњоевропском времену у Панами (око 15 часова по локалном времену).

Трагом те информације, Блиц је од више међусобно неповезаних извора добио незваничне потврде да је до убиства дошло око 20 сати у Панами и да је жртва заиста Радоје Звицер. Ипак, још нема званичне потврде – штавише, вијести су биле опречне?

Медији у Панами објавили су информацију да је убијен мушкарац од 40-45 година док је сједио у бијелом аутомобилу. Наводно, мушкарац је имао надимак “Јаи” и убијен је у сачекуши. Детаље да ли је заиста у питању одбегли вођа кавачког клана Радоје Звицер нису износили. Како су навели, није познат идентитет жртве, а очевици одбијају да сарађују са полицијом.

Вођа “кавачког” клана Радоје Звицер сматра се једним од највећих шверцера кокаина на свијету.

(Блиц  ФОТО: РАС КОМБО)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Лоола

01.10.2022 13:31

Упуцан неко са Звицеровим документом тако да је сад безбједан јер "није жив".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

01.10.2022 14:55

И његаце кад тад ,готов је

Name

Ре

01.10.2022 15:25

Бас његове документе неко носи по бијелом свијету? Колико је имена промијенио питање је има ли родни лист.

Name

Дали

02.10.2022 16:26

О звицко је на пеналу

ОДГОВОРИТЕ