Još jedna pucnjava u Panami: U taksiju ubijene dvije osobe

Šest sati nakon što su domaći mediji objavili da je u Panami ubijen vođa kavačkog klana Radoje Zvicer, lokalni panamski mediji prenose da se odigrao još jedan krvavi obračun u kojem su upucana dvojica muškaraca u taksiju.

Svijet 01.10.2022 | 14:14
Još jedna pucnjava u Panami: U taksiju ubijene dvije osobe

Dvojica muškaraca su upucana kada su se vozili taksijem duž puta Cinkuantenario, u pravcu naselja Čanis, u okrugu Park Lefevr”, prenosi portal Critica.

Kako navode, napad se dogodio sinoć oko 20 časova po lokalnom vremenu (oko 2 ujutro po srednjoevropskom prim. nov.) kada je padala slaba kiša. U trenutku napada, u okolini je bilo dosta pješaka i automobila.

– Na muškarce je pucano dok su se vozili taksijem i to u jednoj od glavnih ulica. Na ulici je bilo mnogo očevidaca. Ranjeni muškarci prebačeni su u bolnicu “Sveti Migel Arhanđel”. Jedan od povrijeđenih je prikazao sliku moždane smrti, dok je stanje drugog upucanog nepoznato – navodi pomenuti portal.

Taksi u kojem se napad dogodio, registarske oznake 58 2806, bio je parkiran na jednoj od stanica u Panami, La Vieja.

Portal dalje navodi da su u poslednja 24 sata još dva zločina zablježena u Panami.

– Nezvanično se govori o snažnoj razmjeni vatre između žrtava i napadača, ali se za sada malo zna o događaju. Na licu mjesta su bili vještaci javnog tužilaštva radi prikupljanja dokaza koji bi mogli da se koriste za istragu ovog krivičnog djela – piše portal Critica i navodi da za sada nema izvještaja o uhapšenima zbog ubistva.

Panamski mediji nisu objavili ni da je jedan od ubijenih u navedenim zločinima vođa kavčana Radoje Zvicer.

Njegov advokat Miloš Vuksanović, rekao je danas za Blic da nema informaciju da je na Zvicera pucano, kao ni da li je on mrtav ili živ.

– Radoje Zvicer je čovjek koji je nedostupan organima i sa njim niko nema kontakt. Šta se dogodilo i šta je istina znaćemo kada se dobije zvanična informacija – rekao je Vuksanović.

Zvicer je navodno ubijen sinoć oko 21 čas po srednjoevropskom vremenu u Panami (oko 15 časova po lokalnom vremenu).

Tragom te informacije, Blic je od više međusobno nepovezanih izvora dobio nezvanične potvrde da je do ubistva došlo oko 20 sati u Panami i da je žrtva zaista Radoje Zvicer. Ipak, još nema zvanične potvrde – štaviše, vijesti su bile oprečne?

Mediji u Panami objavili su informaciju da je ubijen muškarac od 40-45 godina dok je sjedio u bijelom automobilu. Navodno, muškarac je imao nadimak “Jai” i ubijen je u sačekuši. Detalje da li je zaista u pitanju odbegli vođa kavačkog klana Radoje Zvicer nisu iznosili. Kako su naveli, nije poznat identitet žrtve, a očevici odbijaju da sarađuju sa policijom.

Vođa “kavačkog” klana Radoje Zvicer smatra se jednim od najvećih švercera kokaina na svijetu.

(Blic  FOTO: RAS KOMBO)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Loola

01.10.2022 13:31

Upucan neko sa Zvicerovim dokumentom tako da je sad bezbjedan jer "nije živ".

ODGOVORITE
Name

Ja

01.10.2022 14:55

I njegace kad tad ,gotov je

Name

Re

01.10.2022 15:25

Bas njegove dokumente neko nosi po bijelom svijetu? Koliko je imena promijenio pitanje je ima li rodni list.

Name

Dali

02.10.2022 16:26

O zvicko je na penalu

ODGOVORITE