Осветила се бившем дечку тако што му је хаковала игрицу и уништила тим!

Девојка Франческа Парман сатима је “хаковала” ФИФА налог свог бившег дечка, да би избацила односно, срозала његов ФИФА тим “до самог дна” фудбалске лиге. Она је рекла да “ни због чега не жали” јер је хтела да повреди свог бившег дечка “двоструко јаче” него што је он повредио њу..

Занимљивости 08.09.2022 | 15:51
Осветила се бившем дечку тако што му је хаковала игрицу и уништила тим!

Сви се надамо пријатељском раскиду када ствари уљубавним везама односи не функционишу, али постоји вероватноц́а да ц́е неко од вас остати огорчен због поступака бившег партнера или карактерних особина које су вас довеле до растанка.

Дивно је када бивши партнери могу да одржавају пријатељства или наставе да лебде по истим друштвеним круговима без икаквог анимозитета – али понекад је освета једноставно најбољи лек за сломљено срце.

Једна девојка је открила “најситнију” ствар коју је икада урадила након раскида и признаје да не жали због “дивљачког потеза”. На свом ТикТок налогу објаснила је своје поступке, Франческа каже да је желела да њен бивши дечко морао је да осети повреду коју је осетила када су прекинули љубавну везу преноси миррор

“Дакле, током целе моје везе са бившим, он је играо ФИФА. игрицу.! Био је више опседнут ФИФА-ом од мене. Волео је ФИФА-у више од мене. Па сам му хаковала налог”.

Показујуц́и озбиљну посвец́еност свом лукавом и осветничком  покушају , девојка је наставила: “избацила сам његов тим у најнижу дивизију. Требали су ми сати, али је било вредно тога”.

ФИФА играчи могу да зарађују “новћиће“ на основу учинка на мечу – они се могу користити као валута у игри за куповину играча или “пакета у игрици“.

“Имао је милионе фунти на ФИФА игрици – то није прави новац, али ја сам све то користила за лоше фудбаслке покрете, тако да када би они – играчи дали гол, изашао би стари ‘вхооп вхооп гангман стyле’,” тврдила је Франческа.

Фраческа не жали због  своје “хакерске” улоге и каже: “Веома сам поносна на то. И сада сам поносна на то годинама касније, јер знам да је то заболело његово срце“.

(занимљивостидана.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар