Андреа има највеће усне на свету и не планира да се заустави на томе!?

Девојка с вероватно највећим уснама на свету, Андреа Иванова, похвалила се током викенда на Фејсбуку да је отворила нови профил на Инстаграму, који је до данас привукао више од 20 хиљада пратилаца.

Занимљивости 06.09.2022 | 16:34
Андреа има највеће усне на свету и не планира да се заустави на томе!?

Андреа је на овом Инстаграм налогу објавила фотографије свог изгледа пре свих естетских захвата и готово све пратиоце шокирала - како љубитеље корекција лица, тако и оне који верују да би Андреи неко напокон требало да забрани посећује естетске хирурге.

 

Ова 24-годишња Бугарка из Софије до данас је у себе убризгала више од 30 ињекција пуњених хијалуронском киселином, што јој је омогућило да се хвали тиме да је девојка с највећим уснама на свету.

Подвргнула се Андреа још неким корекцијама лица, између осталог повећала је и образе, а портал Тхе Сун пише да јој је намера да ускоро у Турској или Немачкој још више истакне груди.

Што се усана тиче, Иванова тврди да с њима још није готова, да ће их још који пут повећати и упркос упозорењима лекара, односно томе што су већ сада толико велике да јој готово затварају ноздрве.

Андреа је започела своју шокантну трансформацију 2018. године, а поједине фотографије из прошлости које и данас чува на Фејсбуку сведоче да је пре првих корекција била прелепа девојка.

(Курир.рс/ Нет.хр)

Коментари / 0

Оставите коментар