Уз подршку Моззарта завршен „Сунрисе беацх воллеy тоур 2022“

Турнеја у одбојци на пијеску „Сунрисе беацх воллеy тоур 2022“ завршена је у Бијељини спектакуларним ноћним финалом у којем су славили такмичари из Брчког.

Спорт 01.08.2022 | 16:53
Уз подршку Моззарта завршен „Сунрисе беацх воллеy тоур 2022“

Турнеја је ове године путовала од Требиња, преко Градишке до Бијељине, а у свим градовима уз њих је била многобројна публика, као и компанија Моззарт.

 -Посебну захвалност дугујемо компанији Моззарт за пружену подршку током цијелог турнира, у свим градовима. Надам се да ће ово такмичење постати традиција. Много људи је стајало иза овог пројекта и због њих нам је жеља била да доведемо најбоље екипе Балкана. Посебно ме радује што смо имали пуне трибине у свим градовима, што је доказ да смо направили одличан спортски догађај- каже директор и организатор турнира, Бојан Новокмет. 

Златни пехар и новчану награду од 1.500 КМ освојили су Ненад Шормаз и Стефан Мирковић из Брчког. Они су ове године на турниру представљали „Сунрисе теам“ уз обећање да ће наступити и идуће године.

Већ годинама овај спортски караван помјера границе најбоље организације и врхунске одбојке на пијеску. Стартовали су прије шест година у Требињу, а посљедње двије године организују турнире и у Градишци и Бијељини.

Организатори се надају да ће сљедећа година бити још успјешнија, а то им желе и у компанији Моззарт.

(БН)

Коментари / 0

Оставите коментар