Српска глумица још увек у болници: Колеге откриле како се осећа и послале подршку!

Чувена глумица Рада Ђуричин (88) смештена је у болницу "Свети Сава". Она је под сталним надзором лекара и прима одговарајућу терапију због нарушеног здравља. Радино стање је тешко, али стабилно.

Забава 12.07.2022 | 20:32
Српска глумица још увек у болници: Колеге откриле како се осећа и послале подршку!

Радина колегиница и добра пријатељица Вјера Мујовић каже да је свим срцем уз њу.

- Она је већ неколико недеља у болници. Није најбоље, али верујемо да ће њена позитивна енергија учинити да јој буде боље. Нажалост, не идем код ње јер су сада посете забрањене због ковида - прича Вјера за Информер.

Udaja, Vjera Mujović
ФОТО: YОУТУБЕ ПРИНТСЦРЕЕН

- Рада ми је једна од најдражих колегиница и глумица. Играла је у неколико представа које сам режирао, а једна од њих је "Примадоне", заједно са Тањом Бошковић. Рада је јако волела ту представу, а последњу је одиграла пре три месеца у Црној Гори. Недуго после тога пожалила ми се да се не осећа добро - рекао је Ирфан Менсур за Информер, али није желео да прича о Радиним здравственим проблемима.

Komemoracija Lanetu Gutoviću, Komemoracija, Irfan Mensur
ФОТО: СТЕФАН СТОЈАНОВИЋ

Рада Ђуричин завршила је два факултета, књижевност и глумачку академију. На ФДУ је дипломирала у класи са Николом Симићем, Ружицом Сокић и Велимиром Батом Живојиновићем. Добитница је награде за животно дело Златни ћуран. Током дугогодишње каријере глумила је у бројним филмовима и серијама, међу којима су и "Село гори, а баба се чешља", "Тајне винове лозе", "Мирис кише на Балкану", "Војна академија" и многе друге.

(Курир.рс/Информер)

Коментари / 0

Оставите коментар