Џорџ Клуни признао: Гадно сам се за*ебао што сам играо Бетмена!

Гледаоци филма „Флеш“ Ендија Мушиетија ц́е ускоро имати прилике да виде како се више глумаца који су играли у „Бетману“ сударају на великом екрану. Бен Афлек и Мајкл Китон ц́е поново играти улогу Бруса Вејна.

Забава 11.07.2022 | 21:32
Џорџ Клуни признао: Гадно сам се за*ебао што сам играо Бетмена!

Међутим, једна звезда се нец́е појавити у новом филму о овом суперхероју - Џорџ Клуни.

 
Film, Betmen

У интервјуу за Пеопле, док је промовисао свој драмски филм „Тхе Тендер Бар“, Клуни је потврдио да се нец́е придружити глумачкој екипи филма „Флеш“, признајуц́и да је ова одлука последица његовог наступа у филму „Бетман и Робин“ из 1997.

„Снимио сам један филм о суперхероју и толико сам га за*ебао да ме сигурно не би пустили близу сета“, објаснио је он.

Акциони филм из 90-их врти се око хероја и његовог помоц́ника Робина (Крис О'Донел) који се боре против класичних Бетменових зликоваца: Мр Фриза (Арнолд Шварценегер), Поисон Иви (Ума Турман) и Бејна (Роберт Свенсон). Али упркос томе што су у њему играли ови глумци, филм је доживео огроман неуспех и још увек носи титулу најгорег филма о Бетмену.

Džordž Kluni <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ПРОФИМЕДИА

Клуни данас признаје да му је филм о овом суперхероју, упркос свему, помогао у одабиру будуц́их улога.

- Нико ме није хтео годину дана у свом филму после дебакла. Залетео сам се, био узбуђен што ћу играти Бетмена и – за*ебао се. После тога сам схватио да морам да обратим пажњу на цео филм, какав је, а не само на свој наступ или оно што радим. Фокусирао сам се на боље сценарије - то је најважнија ствар. Не можете направити добар филм од лошег сценарија, то је немогуц́е. Од доброг сценарија можете направити лош филм.

Клунијева нова филозофија је деловала. После овог великог неуспеха, освојио је брдо најпрестижнијих награда.

<имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2015/01/12/10/606946_дзордз-клуни-златни-глобус_фф.јпг?вер=1657545324" алт="Џорџ Клуни, Златни Глобус" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: АП

(Курир.рс/тхедигиталфиx.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар