Сви детаљи развода Јелене Карлеуше и Душка Тошића

Сви детаљи развода Јелене Карлеуше и Душка Тошића испливали на видело, ево колико ће морати бивши фудбалер да издвоји месечно за ћерке.

Забава 07.07.2022 | 09:17
Сви детаљи развода Јелене Карлеуше и Душка Тошића

Певачица Јелена Карлеуша након 14 година брака са бившим фудбалером Душком Тошићем донела је одлуку да призна да се разводи. Њих двоје иза себе имају две ћерке, Атину и Нику, а певачица је у свом саопштењу на друштвеној мрежи Инстаграм тврдила да су њих двоје заједничким договором донели одлуку, јер се Тошић, како стоји у саопштењу, више не осећа као члан породице. 

У даљем тексту се наводи да је старатељство над Атином и Ником припало њој, а када је реч о подели имовине, певачица тврди да је све преписано на њихове две наследнице. 

Њихову брачну тековину чине две виле. Једна се налази на Дедињу и пре неколико година су је Карлеуша и Тошић купили од Драгана Стојковића Пиксија, а како су медији писали платили су је 3 милиона евра, док се друга кућа налази у Лисичјем Потоку.

Како се спекулише, Карлеуша је одлучила да се исели из куће у којој је протеклих година живела са Душком, а свој нови живот ће започени у нешто мањој вили на Дедињу са ћеркама. Певачица наводно планира и да изда кућу у Лисичјем Потоку, а све то су се Душко и Јелена договорили у мирном тону и све је споразумно, открива извор, преноси Курир. 

Како су њихове ћерке тренутно малолетне, Јелена ће располагати имовином док оне не одрасту. Будући да ће Карлеуша имати старатељство над децом, Душко ће плаћати алиментацију. Наводно ће месечна алиментација износити укупно 5.000 евра, а поред тога, он ће финансирати и њихово даље школовање.

Како је Душко везан за ћерке, он ће моћи да их виђа кад год буде био у могућности, будући да већину времена проводи у Турској, због пословних обавеза. 

(Република Фото:  Петар Дивац, Владимир Лукић)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Василије

07.07.2022 10:23

Овоме је много допринео и бивши репрезентативац БиХ Александар Врањеш из Бања Луке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рр

07.07.2022 10:36

Није није,,,

Name

Ре,Василије

07.07.2022 10:42

Брак не чува неко са стране,него брачни другови.Јелена је позната по скандалима,и није јој то први пут,само што у је сада много теже дјеци.Њој је битан новац,и ништа друго.Ако јој Душко није одговарао,неће нико.

Name

Ре

10.07.2022 04:21

Душко остави овако згодну и атрактивну жену која је идол многим младим цурама. То је доказ, џаба и љепота и згодноћа и масаже и школа и памет ако си глупа у животу.

ОДГОВОРИТЕ